Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού «Οργάνωσης & Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αλλά και του μεταπτυχιακού με τίτλο «Hospitality and Tourist Management» του University of Derby, ενώ παράλληλα είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τα τελευταία 16 χρόνια έχει ασχοληθεί μέσα από διάφορα πόστα με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και με τη δημιουργία βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων, διατελώντας μεταξύ άλλων Διευθύντρια στον τομέα Αθλητισμού και ΑμΕΑ της UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Το 2011 έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και από το 2014 υπηρέτησε τον σύλλογο, από τη θέση της Γενικής Γραμματέως.
ον Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ανοίγοντας μία αγκαλιά στέγης για το Τζάμπολ Αγάπης, μαζί με όλο το προσωπικό του σταδ’ιου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.