ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Οι Εκπαιδευτές του «Τζάμπολ Αγάπης»

Οι άνθρωποι που βρίσκονται μαζί με τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής (Καθηγητές – Εκπαιδευτικοί – Εθελοντές) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΙΝΕΣΗΣΚαθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Ο Απόστολος Παινέσης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή, με πολυετή εμπειρία στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση σε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, σε Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε. ΕΚ), σε Ψυχιατρική Κλινική και σε κέντρα Χρονίων Παθήσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει εργασθεί ως γυμναστής, ως υδροθεραπευτής και εθελοντής σε πολλούς φορείς, κέντρα και συλλόγους. Επιπλέον, εργαζόταν για 3 έτη σε τυπικό σχολείο ως καθηγητής ειδικής φυσικής αγωγής, κάνοντας παράλληλη στήριξη σε παιδί που βρισκόταν στο αυτιστικό φάσμα. Στο παρόν εργάζεται ως προπονητής καλαθοσφαίρισης παιδιών τυπικής ανάπτυξης και είναι επικεφαλής των προπονητών και προπονητής ειδικής φυσικής αγωγής της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2017.

ΛΙΑ ΣΑΜΟΥΡΗ – Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Η Λία Σαμούρη είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση σε Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, σε Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε. ΕΚ), σε Ψυχιατρική Κλινική, καθώς και σε κέντρο αποκατάστασης ως υδροθεραπεύτρια. Είναι προπονήτρια στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2021 έως και σήμερα. Παράλληλα, απασχολείται και σε Κέντρο Αποκατάστασης ως γυμνάστρια κάνοντας Κινησιοθεραπεία και Θεραπευτική Άσκηση.

ΒΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΨυχολόγος

Η Βάσια Παπαδημητρίου είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά”, όπου συνεχίζει να εργάζεται ως εθελόντρια ψυχολόγος. Εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, ενώ παράλληλα εστιάζει στην θεραπευτική υποστήριξη και εφαρμογή πρώιμων θεραπευτικών παρεμβάσεων σε παιδιά που έχουν διαγνωστεί με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος. Εργάζεται σε κέντρα θεραπειών για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές, καθώς επίσης είναι και η ψυχολόγος στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2022 έως και σήμερα.

ΑΖΑΝΤΟΥΗ ΛΑΣΚΑΡΗΦυσικοθεραπεύτρια

Η Αζαντουή Λάσκαρη είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Ασκληπιείο Βούλας ως φυσικοθεραπεύτρια σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά. Εργάζεται σε φυσικοθεραπευτήριο και συνεργάζεται με κέντρο οστεοπαθητικής. Εστιάζει μέσω επιμορφώσεων στην ειδική αγωγή και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Παράλληλα, είναι η φυσικοθεραπεύτρια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Τζάμπολ Αγάπη» από το 2022 έως και σήμερα.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ – Εθελόντρια

Η Ιωάννα Παπαθεοδώρου σπουδάζει Θεολογία- Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την εκπαίδευση λαμβάνοντας παιδαγωγική επάρκεια και παρακολουθώντας μάθημα όπως παιδαγωγική ψυχολογία, αντιμετώπιση ιδιαίτερων χαρακτήρων και στάδια ανάπτυξης της παιδικής ηλικίας. Ήταν αθλήτρια καλαθοσφαίρισης από το 2011 έως και το 2020. Είναι εθελόντρια στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» απο το 2017 έως και σήμερα.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΣ – Εθελοντής

Ο Άγγελος Κουταλιάς είναι αθλητής καλαθοσφαίρισης, σπουδάζει στο τμήμα φυσικοθεραπείας και ταυτόχρονα εργάζεται και ως προπονητής ακαδημιών σε ομάδα καλαθοσφαίρισης. Είναι εθελοντής στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2019 έως και σήμερα.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΜΑΗΣ – Εθελοντής

Ο Νικόλας Τομαής είναι αθλητής καλαθοσφαίρισης, σπουδάζει προπονητική στο ΙΕΚ ΆΛΦΑ στο Πειραιά με ειδικότητα καλαθοσφαίριση παρακολουθώντας μαθήματα όπως αθλητική ψυχολογία, πρώτες βοήθειες και αθλητική διαιτολογία. Είναι εθελοντής στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2022 έως και σήμερα.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ – Εθελοντής

Ο Ευθύμιος Τσίγκας σπουδάζει Γερμανική Φιλολογία, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι εθελοντής στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Τζάμπολ Αγάπης» από το 2022 έως και σήμερα.