ΝΕΑ

Ο καλοκαιρινός κύκλος της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» ολοκληρώθηκε!

Ο καλοκαιρινός κύκλος του «Τζάμπολ Αγάπης» ολοκληρώθηκε σε Μολάους και Καλαμάτα.
Μία μεγάλη καλοκαιρινή πορεία που ξεκίνησε τον Ιούλιο από την Νέα Μάκρη και συνεχίστηκε στη Λαμία, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στα Ιωάννινα, στην Ερμούπολη.

Η πορεία αυτή ολοκληρώθηκε με το τέλος του Αυγούστου.
Πρώτα στους Μολάους, όπου πραγματοποιήθηκε η προπονητική ημερίδα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.
Παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, προσήλθαν στο γήπεδο και έπαιξαν μπάσκετ, με την καθοδήγηση του Ιωάννη Τσουμπρή, ιδρυτή του Τζάμπολ της Αγάπης και της Παναγιώτας Δουμάκη, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής.
Ήταν το πρώτο βήμα για το τμήμα της σχολής, που το «Τζάμπολ Αγάπης» από τον Οκτώβριο του 2020 θα υπάρχει στους Μολάους, παράλληλα με τα υπόλοιπα τμήματα στις άλλες επαρχιακές πόλεις.
Για την οργάνωση αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν με αγάπη για τα παιδιά, ο σύλλογος «Συν-Υπάρχω» των γονέων και κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων, οι τοπικοί φορείς της πόλης και ο αθλητικός σύλλογος του ΑΠΟΕΛ Μολάων.


Για την αγάπη προς τα παιδιά και την ευκαιρία άθλησης τους με το μπάσκετ, ευχαριστούμε τις κυρίες Ηλέκτρα Αναστασιάδη, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, Παναγιώτα Αλειφέρη και τον Χρήστο Σμυρναίο, πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ.
Μαζί με τους γονείς των παιδιών πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσουν τα επόμενα!


Στη συνέχεια το «Τζάμπολ Αγάπης» ταξίδεψε στην Καλαμάτα.


Εκεί, σε συνάντηση με φορείς της πόλης και ανθρώπους της καλαθοσφαίρισης, παρουσιάστηκε η Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή και θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια.


Σεπτέμβριος πλέον και η πορεία συνεχίζεται.
Τα επόμενα σημαντικά βήματα είναι μπροστά
.


Αρχίζει η φάση με την επαναλειτουργία των σχολείων της έναρξης των σχολών-τμημάτων στις προαναφερθείσες πόλεις.
Εκτός όμως από αυτές τις πόλεις, φίλοι του μπάσκετ και από άλλες περιοχές ήδη έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να ακολουθήσουν αυτή την προσπάθεια.
Μία προσπάθεια που χρειάζεται στήριξη από οπουδήποτε μπορεί να προέλθει.
Παράλληλα ξεκινάει και ο προγραμματισμός των τμημάτων της Αττικής, με τη συνεργασία των Ειδικών Σχολείων, των Δήμων και των συλλόγων καλαθοσφαίρισης που έχουν αγκαλιάσει το Τζάμπολ Αγάπης.


Αγαπητοί γονείς και παιδιά, όλοι εμείς οι φίλοι, οι προπονητές, οι εθελοντές και κάθε άνθρωπος της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο για όλα τα παιδιά!

Για τη Συν+Εκπαίδευση στην καλαιοσφαίριση!


Σε δύσκολους καιρούς αλλά με τη δύναμη της Αγάπης θα τα καταφέρουμε!

Σας ευχαριστούμε!

Ιωάννης Τσουμπρής
Τζάμπολ Αγάπης