ΝΕΑ

«Τζάμπολ Αγάπης ™» και στην Κόρινθο»

 Μία ακόμη προπονητική ημερίδα της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής ™» του «Τζάμπολ Αγάπης ™» πραγματοποιήθηκε!

Ήταν μία δράση μας για αυτή την εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, που ακολούθησε την παρουσία μας στον Άγιο Δημήτριο, αλλά και την έναρξη του προπονητικού προγράμματος με τον Έσπερο Καλλιθέας.

Τα παιδιά από το Ειδικό Δημοτικό σχολείο της Κορίνθου έπαιξαν με τις μπάλες του μπάσκετ!

Έκαναν ασκήσεις επαφής και χειρισμού της μπάλας, σουτ στο καλάθι, ασκήσεις ανάμεσα σε κώνους, πέρασαν μικρά εμπόδια, έτρεξαν τη σκάλα δαπέδου και στο τέλος ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειές τους.

Πρώτη ανταμοιβή ήταν το χειροκρότημα των γονέων τους.

Δεύτερη ανταμοιβή ήταν το μετάλλιο και το δίπλωμα του «Τζάμπολ Αγάπης ™».

Τα χαμόγελα ήταν πάρα πολλά, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη φιλοσοφία μας, ότι «μία μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά σε μία ομάδα ™». Πολλά παιδιά έπαιξαν μαζί με τα αδέρφια τους, με πολύ μεγάλη χαρά!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη στην διοργάνωση αυτή, τη διευθύντρια του σχολείου, κυρία Παναγιώτα Τσάκωνα, τον πρόεδρο  του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κύριο Νίκο Καμπά , την πρόεδρο του σωματείου «Φάσμα», κυρία Ελένη Ζερβού, την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κυρία Γεωργία Στροφυλλιά , τον γονέα Ευάγγελο Καρατ΄ζά που υποστηρίζει θερμά το πρόγραμμά μας και βέβαια τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κύριο Δημήτριο Καρπούζο.  

Όλοι βοήθησαν και πραγματοποιήθηκε μία πολύ ωραία εκδήλωση, που ευελπιστούμε να γίνει ένα μόνιμο πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης για τα παιδιά του σχολείου της Κορίνθου.