ΝΕΑ

Έναρξη Προπονήσεων στο Σ.Ε.Φ. για το 2021 – 2022

Επιστρέψαμε αυτό το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου 2021 στην αγαπημένη μας έδρα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το Σάββατο με το τμήμα κοριτσιών και το τμήμα ακαδημίας αγοριών του Τζάμπολ Αγάπης

Την Κυριακή με τα τμήματα παιδικό και το εφηβικό. ‘Ολα μας τα παιδιά προπονήθηκαν στο φιλόξενο χώρο του ΣΕΦ, το οποίο για μία ακόμη φορά «άνοιξε την αγκαλιά του» για να μας υποδεχτεί.

Ο χειρισμός της μπάλας, οι πάσες και τα σουτ στα καλάθια δημιούργησαν και πάλι χαμόγελα στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στην προσπάθειά μας. Ευχαριστώ ως ιδρυτής του προγράμματος της «Ειδικ΄ής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής™» τους εθελοντές προπονητές μας για τη διδασκαλία τους.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε, για μία ακόμη φορά στις προπονήσεις μας, το Δημήτρη Παπανικολάου. Μίλησε με τα παιδιά μας, μοιράστηκε τη χαρά τους και παρακολούθησε όλες τις προσπάθειές τους στις βασικές δεξιότητες του μπάσκετ.

Συνεχίζουμε έχοντας κοντά μας ανθρώπους που «μιλάνε με τις πράξεις τους» για το Τζάμπολ Αγάπης™.

Σε έναν χώρο που μας φιλοξενεί με αγάπη.

Εκεί τα παιδιά μας νοιώθουν όμορφα παίζοντας και πάλι μπάσκετ.

Περισσότερες δράσεις έχουν προγραμματιστεί και προγραμματίζονται για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο σε σχολεία της Αττικής, στο δήμο Άνω Λιοσίων, στο δήμο Νίκαιας, στο χώρο του ΚΠΣΙΝ, στην Κηφιφιά, στη Ροδόπολη, στα Βριλήσσια, στην Κόρινθο, στη Σάμο, στις Σέρρες και ακολουθούν η Ρόδος, το Αγρίνιο, η Σύρος, οι Μολάοι, η Λαμία και όπου κτυπάει η καρδιά του «Τζάμπολ Αγάπης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *