ΝΕΑ

Τζάμπολ Αγάπης™ – Ειδική Πιστοποίηση

Το 2016 ξεκινήσαμε με ένα όραμα για το «Τζάμπολ Αγάπης™».

Εσείς που μοιραστήκατε όλα αυτά τα χρόνια το όραμα αυτό, μεριμνήσατε για να γίνει πραγματικότητα. Με μικρότερη ή μεγαλύτερη προσφορά, κάνατε Πράξεις τις Σκέψεις και τις Λέξεις σας.

Μόνο τα ονόματά σας να αναφέρω θα χρειαστεί να γεμίσω δεκάδες σελίδες.

Το 2022, έξι χρόνια μετά, μέσα από αγώνες και προσπάθεια, όλοι εσείς οι πολλοί μας υποστηρικτές καταφέρατε την πιστοποίηση της Ελληνικής Δημοκρατίας για το έργο του «Τζάμπολ της Αγάπης™» ως φορέα παροχής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας. Αυτή η αναγνώριση ανήκει σε εσάς.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα παιδικά χαμόγελα που δημιουργήσατε μέχρι σήμερα και όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Είστε αυτοί που αγκαλιάσατε τα παιδιά της Ειδικής Εκπαίδευσης και της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής™» στον Πειραιά, στη Δραπετσώνα, στο Κερατσίνι, στο Πέραμα, στον Κορυδαλλό, στη Νίκαια, στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο, στο Ίλιον, στη Ροδόπολη, στο Πολυδένδρι, στη Νέα Μάκρη, στη Γλυφάδα, στα Πατήσια, στο Πικέρμι, στη Ραφήνα, στην Κηφισιά, στη Φυλή, στη Μαγούλα, στην Κόρινθο, στους Μολάους, στην Ερμούπολη, στη Λαμία, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στα Ιωάννινα, στη Σαντορίνη, στο Αγρίνιο, στη Ρόδο …
(ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον, ζητώ συγνώμη).

Εσείς όλοι που σήμερα βάζετε το επόμενο στόχο για την ανάπτυξη του «Τζάμπολ Αγάπης™» που ανοίγει την αγκαλιά του σε περισσότερες συνεργασίες που θα αναδείξουν το έργο μας. Που θα δημιουργήσουν περισσότερα χαμόγελα στις οικογένειές μας, που θα καταργήσουν τη διαφορετικότητα του Αυτισμού.
«Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά™»
www.tzampolagapis.gr