ΝΕΑ

«Τζάμπολ Αγάπης™» Πύργου

ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ & 3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ.

Μια κοινή ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Τυχεροί όσοι ζήσαμε από κοντά  τις προσπάθειες των παιδιών.

Το Σάββατο 12 Μαρτίου μία ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου είχε την ξεχωριστή ευκαιρία με μαθητές του 3ου ΓΕΛ Πύργου να πραγματοποιήσουν προπόνηση Συνεκπαίδευσης καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο basketball Πύργου!!!
Η ιδέα για την προπόνηση ξεκίνησε από τον εκλεκτό συνάδελφο Ιωάννη Τσουμπρή ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν από τον Πειραιά για να μας μυήσει στην μοναδική αυτή εμπειρία!!!
Ο Γιάννης Τσουμπρής είναι ο εμπνευστής του Τζάμπολ Αγάπης™ και στόχος του είναι να θεσμοθετηθεί η δράση αυτή για τα παιδιά του Πύργου.
Ο Δήμαρχος Πύργου κος Τάκης Αντωνακόπουλος στήριξε την εκδήλωση παραχωρώντας την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την προπόνηση.

Ο κ. Κώστας Σκαρτσιάρης φρόντισε για την όλη διαδικασία.
Ο διευθυντής του τρίτου λυκείου Πύργου κ. Αντώνης Σπανός αμέσως ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση μας κι έτσι σήμερα το πρωί ομάδα μαθητών του σχολείου συνοδευόμενοι από τον εκλεκτό και αγαπημένο συνάδελφο κ. Γιάννη Νικολαΐδη έδωσαν την ευκαιρία και την χαρά στους μαθητές του σχολείου μας να ζήσουμε ένα υπέροχο πρωινό!!!
Μαζί μας ήταν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Γιάννης Πλεμμένος, ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος, η κ. Αγαθή Ρηγοπούλου Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Αμεα,ο κ. Παναγιώτης Βασιλείου
Διευθυντής του Κδαπ Αμεα Διάπλασις και εκπαιδευτικοί του Κδαπ, η εθελόντρια Διονυσία Γιαννακοπούλου ως συνεργάτης του Τζάμπολ Αγάπης™ που ήρθε από την Πάτρα να βοηθήσει την προπόνηση ΣυνΕκπαίδευσης!!!
Οι μαθητές ήταν ενθουσιασμένοι από την προπόνηση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!!!
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την υπέροχη αυτή δράση και την χαρά που έδωσαν στους αγαπημένους μας μαθητές!!!
Ευχόμαστε ότι η δράση θα επαναληφθεί σύντομα!!

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Μιαούλη
Πρόεδρο του Συνεταιρισμό Ταξί Ολυμπιακή Φλόγα που για άλλη μια φορά φρόντισε για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών!!!

Οι δράσεις ΣυνΕκπαίδευσης του «Τζάμπολ Αγάπης» υλοποιούνται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα SNF RUN: 2022 FIRST RUN .