ΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι οικογένειες του «Τζάμπολ Αγάπης» στο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – USK PRAHA

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2023, η ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που αγωνίσθηκε με την USK PRAHA φιλοξένησε τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης».

Την ημέρα αυτή, θα την έχουμε στη μνήμη μας ως την πρώτη συνύπαρξη παιδιών και οικογενειών από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές  του «Τζάμπολ Αγάπης».

Η ιδέα του Προέδρου του «Τζάμπολ Αγάπης» Ιωάννη Τσουμπρή για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης, αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, από την Εύη Δημητράτου (team manager της ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.), τους προπονητές της ομάδας Θάνο Νίκλα, Σπύρο Μυλωνά και τις παίκτριες της ομάδας.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ως Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και ως Διευθύντρια ΑμεΑ στην UNESCO φρόντισε για την άψογη φιλοξενία των οικογενειών μας.

Κοντά στα παιδιά μας βρέθηκε η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικών Υποθέσεων η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Μιχάλης Κουντούρης ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. , ο Ιωσήφ Βουράκης ως Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά και ο Κωνσταντίνος Κασκαράς ως Γενικός Γραμματέας του «Τζάμπολ Αγάπης». Όλοι τους έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την αθλητική κοινωνικοποίηση των παιδιών μας.

Για την συνύπαρξη των παιδιών μας στις κερκίδες του ΣΕΦ, συνέβαλλαν με τη δική τους υποστήριξη και οι:

Ο Παναγιώτης Τζουβελέκης, διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Πειραιά,

Ο Κωνσταντίνος Κουκιάς, Πρόεδρος του Πήγασου Κορυδαλλού με τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου,

Η Κλειώ Λειναράκη, Ψυχολόγος μαζί με τα παιδιά της,  των «Αστεριών Δράσεις»,

Η Τζούλια Σταυρίδου, από το ίδρυμα Παμμακάριστος με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης Ραφήνας Πικερμίου»,

Η Αλεξάνδρα Συρογιάννη, συντονίστρια του «Τζάμπολ Αγάπης Ραφήνας Πικερμίου»,

Ο Παινέσης Απόστολος, επικεφαλής προπονητής του «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ»,

Η Λία Σιαμούρη προπονήτρια του «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ».

Η Ευαγγελία Παπαδήμα και η Αφροδίτη Αργύρη, προπονήτριες του «Τζάμπολ Αγάπης Ραφήνας Πικερμίου»,

Η Βάσια Παπαδημητρίου, ψυχολόγος του «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ»,

Οι Νικόλαος Τσουμπρής, Ιωάννα Παπαθεοδώρου, Νικόλαος Τομαίς ως εθελοντές του «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ».

Η Κέλλυ Μενελάου, ως εθελόντρια του «Τζάμπολ Αγάπης Ραφήνας Πικερμίου».

Στις κερκίδες βρέθηκαν γονείς και παιδιά από τα τμήματα: Ακαδημίας 1 «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», Ακαδημίας 2 «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», Παιδικό «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», Εφηβικό «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», Αγωνιστικό Τμήμα «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», Κορασίδων – Νεανίδων «Τζάμπολ Αγάπης ΣΕΦ», «Εν Πλω» Γλυφάδας, Euro hope Κηφισιάς, Ακαδημίας 1 και 2 «Τζάμπολ Αγάπης Ραφήνας Πικερμίου», ΕΕΕΕΚ Πειραιά, ΕΕΕΕΚ «Άνοιξη» Πειραιά.

   Ευχαριστούμε όλους τους Γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Χωρίς τη δική τους αγάπη για τα παιδιά, δεν θα είχαμε πραγματοποιήσει όλα αυτά τα βήματα προόδου από το 2016 έως σήμερα.

  Ευχαριστούμε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., την Περιφέρεια Πειραιά, το Δήμο Πειραιά, τον ΟΠΑΝ Πειραιά, το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, το Δήμο Γλυφάδας, το EURO hoops, τα σχολεία και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συνεργάζονται με το «Τζάμπολ Αγάπης».

  Ευχαριστούμε τις εταιρίες ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, ΖΙΜ HELLAS, ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΚΕ, C.A.L.L. Edutainment, GAIN OFFICE Gerasimos Angeletakis Investment, ΚΚinfotec, για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου της περιόδου 2022 – 2023.

   Με τη σκέψη στο επόμενο μεγάλο ραντεβού μας, ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή!

«Με μία Μπάλα του Μπάσκετ να Ενώνει όλα τα Παιδιά»!