ΑΓΩΝΕΣ

Τζάμπολ Αγάπης στο Ίδρυμα για το Παιδί «Παμμακάριστος»

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αποδοχής του αυτισμού στις 2 Απριλίου, το ίδρυμα για το παιδί ”Η Παμμακάριστος” επέλεξε να την γιορτάσει με την διοργάνωση ενός ξεχωριστού αθλητικού event σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου, όπου παιδιά στο φάσμα και από διάφορες λειτουργικότητες, έπαιξαν ”Τζάμπολ της αγάπης” υπογραμμίζοντας έτσι την αποδοχή, την συνεργασία, και την συμμετοχή ως τα πιο σημαντικά στοιχεία οποιασδήποτε ”ενσωμάτωσης”.

Το τμήμα ”Τζάμπολ της αγάπης” του δήμου Ραφήνας -Πικερμίου, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης προσέφερε για την σημερινή ημέρα στο ίδρυμα την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στο πρόγραμμα, αλλά και προπονητές και εθελοντές του, που μαζί με τους γυμναστές και το προσωπικό του ιδρύματος έκαναν αυτό το αθλητικό event ξεχωριστό για όλους που βρεθήκαμε εκεί.

Παρών, όπως και σε όλες τις διοργανώσεις του ”Τζάμπολ αγάπης” ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο Αντιδήμαρχος δημόσιας υγείας και εθελοντισμού Γεράσιμος Βουδούρης. Από τον δήμο Μαραθώνος ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Κυπαρίσσης, και το Δ.Σ του Ιδρύματος για το παιδί ΄΄Η Παμμακάριστος”.

Ο Δήμαρχος Β. Μπουρνούς, εξήρε την σημασία της διοργάνωσης και του προγράμματος ”Τζάμπολ αγάπης”. Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες του Γεράσιμου Βουδούρη και του Ευάγγελου Κυπαρίσση και μετά τα παιδιά έπαιξαν τον τελικό τους.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση rpn.gr