ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ταξίδεψε στη Θήβα.

Μεγάλη χαρά και τιμή για το «Τζάμπολ Αγάπης» που συμμετείχε στη φετινή Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία με σύνθημα «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», που διοργάνωσε και φέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δομή Γέφυρα.


Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 λοιπόν, από τις 10:00 έως τις 12:00 το «Τζάμπολ Αγάπης» βρέθηκε στη Θήβα για τρεις δράσεις:

Πρώτα πραγματοποίησε την μεθοδολογία της διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης» σε παιδιά της Θήβας του Σχηματαρίου και της Αλιάρτου.

Στη συνέχεια ακολουθήσε η διεξαγωγή του αγώνα ΣυνΕκπαίδευσης της αγωνιστικής ομάδας Νέων και Νεανίδων του «Τζάμπολ Αγάπης» με συμμετοχή μεταξύ άλλων του ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ και ΕΣ ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΑΣ.

Τρίτη δράση, υποστηρίζοντας ενεργά την κοινωνικοποίηση των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού και το δικαίωμα τους στην ζωή και τον αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ με τις Ακαδημίες των ομάδων της Θήβας.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ευχαριστεί για την πρόσκληση και την τιμή αυτή, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κο Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κο Ιωάννη Περγαντά.

Πολλά συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στον Δήμο Θηβαίων, στους συμμετέχοντες φορείς και σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να βγει αυτό το ξεχωριστό και υπέροχο αποτέλεσμα

Ο Αντώνιος Ντελιγιαννάκος μεταφέρει την ατμόσφαιρα με δηλώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Περγαντά, τον δήμαρχο Θήβας κ. Αναστασίου, τον δημιουργό του «Τζάμπολ Αγάπης» κ. Τσουμπρή, τον προπονητή του ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ κ. Αναστασίου, του προπονητή ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ κ. Γερμανού, του υποψήφιου Δήμαρχου Θήβας κ. Χρήστου.

Η χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μία ξεχωριστή ημέρα για όλους γεμάτη ευαισθησία και αγάπη.


«Με μία Μπάλα του Μπάσκετ να Ενώνει Όλα τα Παιδιά».