ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 2023-2024

Εγγραφή Μέλους στο Πανελλήνιο Δίκτυο του Τζάμπολ Αγάπης 2023 – 2024

H συμπλήρωση και η υποβολή της φόρμας εγγραφής για την εκπαιδευτική περίοδο 2023 – 2024 γίνεται από τον γονέα/ κηδεμόνα του παιδιού. Η αποστολή της σημαίνει ότι έγιναν κατανοητοί και γίνονται αποδεκτοί οι όροι συμμετοχής του Τζάμπολ Αγάπης.

1. Γενικοί Όροι Συμμετοχής στο Τζάμπολ Αγάπης.

α) Οι γονείς/κηδεμόνες των αθλητών/τριών φέρουν την αποκλειστική ευθύνη τόσο για την προσέλευση κι αποχώρησή τους από τις εγκαταστάσεις του τμήματος διδασκαλίας.

β) Οι γονείς/κηδεμόνες ή οι συνοδοί πρέπει να παρακολουθούν την προπόνηση του παιδιού τους. 

γ) Κάθε νέα αθλητική δραστηριότητα, θα γνωστοποιείται στους γονείς/κηδεμόνες των αθλητών/τριών μέσω e-mail αλλά και για έκτακτες καταστάσεις μέσω μηνύματος στην εφαρμογή Viber ή με όποιο άλλο τρόπο καθορίζει το τμήμα που ανήκει ο αθλητής-τρια.

δ) Ο κάθε αθλητής/τρια που γίνεται μέλος στο Τζάμπολ Αγάπης προμηθεύεται τον απαραίτητο αθλητικό ρουχισμό δωρεάν εφόσον είναι διαθέσιμος και οφείλει να τον φοράει σε κάθε δραστηριότητα του Τζάμπολ Αγάπης.

ε) To Τζάμπολ Αγάπης δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια αντικειμένων και ρούχων των αθλητών/τριών, οι οποίοι θα πρέπει μαζί με τους συνοδούς τους να αποφεύγουν να φέρουν μαζί τους πράγματα αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά.

στ) Η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Τζάμπολ Αγάπης προϋποθέτει την τακτική παρακολούθηση των προπονήσεων. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης σε κάποια προπόνηση θα πρέπει να ειδοποιείται έγκαιρα η προπονητική ομάδα πριν τη διεξαγωγή της προπόνησης.

2. Συμμετοχή στη διδασκαλία.

α) Η συμμετοχή στα τμήματα διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του Τζάμπολ Αγάπης, οριστικοποιείται έπειτα από αξιολόγηση των δυνατοτήτων συμμετοχής του ενδιαφερόμενου μέλους σε ομαδική αθλητική δραστηριότητα.  Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο προπονητή κάθε τμήματος διδασκαλίας ανά γεωγραφική περιοχή.

β) Για την κατάρτιση των προπονητικών τμημάτων την ευθύνη αναλαμβάνει ο υπεύθυνος προπονητής κάθε γεωγραφικής περιοχής.

γ) Η περίοδος συμμετοχής στη διδασκαλίας ολοκληρώνεται με το τέλος του σχολικού έτους στις 15 Ιουνίου 2024. Κάθε άλλη τροποποίηση του εκπαιδευτικού έτους μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον συντρέχουν σημαντικοί λόγοι.

3. Ιατρικά Έγραφα.

α) Για κάθε αθλητή/τρια στο Τζάμπολ Αγάπης πρέπει να προσκομίσετε ιατρική βεβαίωση άθλησης από καρδιολόγο.

β) Το Τζάμπολ Αγάπης δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν τραυματισμό ή άλλο περιστατικό στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ούτε για την περαιτέρω κάλυψη ιατρικών εξόδων. Το Τζάμπολ Αγάπης δε φέρει ευθύνη ούτε για θετική ή/και αποθετική ζημία ή/και ηθική βλάβη ή/και ψυχική οδύνη αθλητή/τριάς του.

4. Οπτικοακουστικό Υλικό και Πνευματική Ιδιοκτησία

Με την εγγραφή του αθλητή/τριας συναινείτε στη χρήση κι εκμετάλλευση στο πλαίσιο των δράσεων του Τζάμπολ Αγάπης κάθε οπτικοακουστικού υλικού που σχετίζεται με το παιδί σας και τη συμμετοχή του σε ομαδικές δραστηριότητες.

5. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

α) Κάθε στοιχείο που προσκομίζετε στο Τζάμπολ Αγάπης, γίνεται προκειμένου να είναι πιο λειτουργική η επικοινωνία με τον αθλητή/τρια και τον κηδεμόνα του κατά περίπτωση (λ.χ. σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος των προπονήσεων κλπ.).  Η τήρηση των εν λόγω δεδομένων θα γίνεται για χρονικό διάστημα της εκπαιδευτικής περιόδου. Εξαίρεση σε αυτά αποτελούν μόνο τα Στατιστικά, όπου εκεί κρατούνται επ’ αόριστον ώστε να υπάρχει η ιστορικότητα των στατιστικών από τις δράσεις του Τζάμπολ Αγάπης.

β) Ιατρικές Βεβαιώσεις: Το Τζάμπολ Αγάπης θα διατηρεί σε έγγραφο και ηλεκτρονικό αρχείο την ιατρική βεβαίωση άθλησης του αθλητή/τριας. Η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη διαφύλαξη του ζωτικού συμφέροντος υγείας του αθλητή/τριας και παράλληλα αποτελεί έννομη υποχρέωση του Τζάμπολ Αγάπης. Η τήρηση των εν λόγω δεδομένων θα γίνεται για χρονικό διάστημα το πολύ τριών (3) ετών από το πέρας της συμμετοχής του αθλητή/ αθλήτριας.

γ) Ο Γονέας/Κηδεμόνας του αθλητή/τριας με τη συμπλήρωση της φόρμας «Εγγραφή Μέλους Αθλητή/τριας» παρέχει αυτόματα τη συγκατάθεσή του για τη διατήρηση σε ηλεκτρονικό αρχείο και τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού στο οποίο θα συμμετέχει ο αθλητής/τρια κατά την παράγραφο 4) στο πλαίσιο των προπονήσεών του. Το εν λόγω υλικό ενδέχεται να χρησιμοποιείται: (α) για την παρακολούθηση από το προσωπικό του Τζάμπολ Αγάπης των επιδόσεων του αθλητή/τριας, (β) για δημοσίευση στο διαδίκτυο (στο επίσημο site ή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Τζάμπολ Αγάπης και των συνεργαζόμενων με αυτό εταιρειών π.χ. συνεργάτες, χορηγοί κ.α.).

Η εν λόγω επεξεργασία θα γίνεται για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει το Τζάμπολ Αγάπης πέραν της περιόδου συμμετοχής του αθλητή/ αθλήτριας, ώστε σε περίπτωση που υπάρχει το ενδεχόμενο δημιουργίας βίντεο για την πρόοδό του μέσα στα χρόνια να υπάρχει το σχετικό αρχείο.

δ)  Ο Γονέας/Κηδεμόνας ή και ο ίδιος ο αθλητής/τρια υπό τις προϋποθέσεις της οικείας νομοθεσίας έχει δικαίωμα να υποβάλλει οποτεδήποτε προς το Τζάμπολ Αγάπης αίτημα για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των ως άνω δεδομένων του ή για περιορισμό της επεξεργασίας ή για αντίταξη του σε αυτή ή για τη φορητότητα (μεταφορά) των δεδομένων σε τρίτο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση ο Κηδεμόνας ή και ο ίδιος ο αθλητής/τρια έχουν το δικαίωμα καταγγελίας ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής για οποιαδήποτε παραβίαση των κείμενων διατάξεων σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα τους.

Το σύνολο των ως άνω δεδομένων δε θα διαβιβάζεται σε καμία περίπτωση σε τρίτη χώρα (εκτός Ε.Ε.) ή σε διεθνή οργανισμό. Αναφορικά με τα ως άνω διευκρινίζεται ότι το «Τζάμπολ Αγάπης» ΑΜΚΕ αποτελεί τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας των δεδομένων με έδρα στην οδό Υπαπαντής 124, στο Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο Πειραιά. Τα στοιχεία επικοινωνίας της ΑΜΚΕ αναφέρονται κατωτέρω:

website: www.tzampolagapis.gr

E -mail: parents@tzampolagapis.gr

Για τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!