ΝΕΑ

Το «Τζάμπολ Αγάπης» συμμετείχε στο «Be Active 2023»

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού αλλά και της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β2 Λυκείου του ΕΚΠ. ΟΡΓ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και οι μαθητές και μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ συμμετείχαν στη δράση BeActiveHellas.

Πραγματοποίησαν μία διαφορετική σχολική σκυταλοδρομία στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.. ΠΕΙΡΑΙΑ. Σε μία πρωτότυπη σκυταλοδρομία με μπάλα του μπάσκετ. Μία ιδέα του Γιάννη Τσουμπρή καθηγητή Φυσικής Αγωγής και ιδρυτή της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του Τζάμπολ Αγάπης.


Σε 45 λεπτά διδακτικής ώρας η μπάλα ταξίδεψε 45 φορές στις γραμμές του γηπέδου, κάλυψε απόσταση συνολικά 4050 μέτρων με συμμετοχή 42 παιδιών. Σε κάθε κυκλικό ταξίδι της μπάλας γινόταν και από ένα σουτ σε κάθε μπασκέτα!
Δημιουργήθηκε το video αθλητικής συμπερίληψης, που αποτελεί την κοινή συμμετοχή για βράβευση των δύο σχολείων στη γιορτή υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
.


Το Τζάμπολ Αγάπης ευχαριστεί όλα τα παιδιά για την κοινή τους συμμετοχή.
Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολείων κυρίους Ανδρέα Αντωνόπουλο και Παναγιώτη Τζουβελέκη για την υποστήριξη της δράσης.
Ευχαριστούμε τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Μαρίνα Χριστοπούλου, Μαρία Κότσιφα και Ηλιάνα Γκούμα για την καθοδήγηση των παιδιών μας.
Ευχαριστούμε κάθε εκπαιδευτικό του ΕΕΕΕΚ Πειραιά για τη φιλοξενία των παιδιών του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ.
General Secretariat of Sports
Τζάμπολ Αγάπης
ΕΕΕΕΚ Πειραιά
Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Θεμιστοκλής»
«Μία Μπάλα του Μπάσκετ Ενώνει Όλα τα Παιδιά»


ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: BEACTIVEΤΖΑΜΠΟΛΑΓΑΠΗΣ