ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝΕΑ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2024. τα παιδιά του 2ου και του 6ου Δημοτικών Σχολείων Αρτέμιδας μαζί με τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, ανακάτεψαν με το Τζάμπολ Αγάπης και τους δασκάλους τους, τα μαγικά συστατικά, δημιουργώντας το αντίδοτο σε κάθετι αρνητικό το οποίο υπάρχει στην κοινωνία μας.
Τα συστατικά: Μπάλες μπάσκετ. Μαρκαδόροι. Κιθάρα και τραγούδι.
Ευλογημένοι όσοι το ζήσαμε.
Γιατί τα παιδιά έχουν αγάπη μέσα στη ψυχή τους.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ:

«Να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα υπέροχα παιδιά των σχολείων (της ΣΤ΄ αλλά και της Ε΄ Δημοτικού) που μας έδειξαν με τον πιο γνήσιο και ανεπιτήδευτο τρόπο, τη μεγάλη καρδιά και την τρυφερότητα που κρύβουν μέσα τους.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια , τους εκπαιδευτικούς, το βοηθητικό προσωπικό και τους γονείς των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Ραφήνας που δέχτηκαν την πρόσκλησή και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Η παρουσία τους πρόσφερε στους μαθητές και τις μαθήτριές συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στις καρδιές τους.
Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος κ. Κλεονίκη Κεφοκέρη , την Εικαστικό κα Άρτεμις Ορφανίδου, τους εκπαιδευτικούς των ΣΤ΄ τάξεων κα Νικολέτα Πουπάκη , κ. βασίλειο Καραγιάννη , κα Ειρήνη Αμοιρίδου και κα Αγγελική Θεοδοσοπούλου, τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κα Κωνσταντίνα Πανταζή και κα Νικολαΐδη Ειρήνη. Χωρίς τη δική τους φλόγα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, δε θα ήταν εύκολο!!!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Super Market Σκλαβενίτης που μας χορήγησε νερά και χυμούς για όλους τους μαθητές και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου και του 6ου Δ. Σ. Αρτέμιδος που από την πρώτη στιγμή και σε κάθε βήμα, στηρίζουν και ενθαρρύνουν τους εκπαιδευτικούς.


Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Δήμητρα Ανδρεάδη και την κα Ζωή, στυλοβάτες του σχολείου, πανταχού παρούσες και έτοιμες για κάθε είδους αρωγή και συμπαράσταση!!

Το τελευταίο ευχαριστώ το κρατάμε για τον κο Γιάννη Τσουμπρή. Σαν μικρό παιδί, με ενθουσιασμό και αστείρευτη ενέργεια, πιστός στο όραμα της Συνεκπαίδευσης ένωσε όλα τα παιδιά, με μια μπάλα του μπάσκετ!

Η μέρα αυτή θα μας μείνει αξέχαστη!!!»