ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣυνΕκπαίδευσης ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΠ & Φ.Ο.ΤΟΥΦΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ΚΑΠ Αγίας Παρασκευής, φιλοξένησε την παιδική ομάδα του συλλόγου Φ.Ο.ΤΟΥΦΑΣ Χαλανδρίου για την πραγματοποίηση μίας προπόνησης ΣυνΕκπαίδευσης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ΦΟΤ Χαλανδρίου μας συγκίνησε πολύ: «Η σημερινή ανάρτηση είναι πραγματικά η σημαντικότερη που ανεβάζει η ομάδα μας για την φετινή χρονιά. Είμαστε περήφανοι που συμμετείχαμε και γίναμε μέρος του προγράμματος του Τζάμπολ Αγάπης σε μια προπόνηση ΣυνΕκπαίδευσης στην Αγία Παρασκευή. Μία μπάλα του μπάσκετ έφερε αυτά τα 5 υπέροχα παιδιά στο γήπεδο, τα βοήθησε να βάλουν πολλά καλάθια, να γελάσουν, να τρέξουν και να γνωριστούν με άλλα παιδιά της ηλικίας τους. Συγχαρητήρια στον κ. Γιάννη Τσουμπρή και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν και που πραγματικά γνωρίζοντας από κοντά αυτά τα παιδιά αξίζει κάθε βοήθειας«.

Ευχαριστούμε το σύλλογο ΦΟΤ Χαλανδρίου, τον πρόεδρο της ομάδας κο Πανόπουλο και τον προπονητή κο Σπηλιωτόπουλο. Ευχαριστούμε το σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, τον πρόεδρο κο Δούμα Νικόλαο και τον προπονητή κο Γεώργιο Ζάχο και όλο το προπονητικό επιτελείο του ΚΑΠ.

Ευχαριστούμε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και τους γονείς για την αγάπη τους προς τα παιδιά μας.