ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίας Παρασκευής


Το σχολείο που άνοιξε την αγκαλιά του στην «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή» του Τζάμπολ Αγάπης την Τρίτη 14 Μαίου 204, ήταν το ΕΝΕΕΓΥΛ της Αγίας Παρασκευής.

Κατόπιν προσκλήσεως του διευθυντή κου Βασίλη Γρηγορίου και το συλλόγου διδασκόντων, ο ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης» παρουσίασε στα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, σε δύο διδακτικές ώρες, το εξειδικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής για αυτές τις ηλικίες.

Ο Ιωάννης Τσουμπρής μετά τη διδασκαλία υπογράμμισε πως «Τα λόγια είναι φτωχά για να σας περιγράψω τη σημερινή διδασκαλία της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του Τζάμπολ Αγάπης, στο ΕΝΕΕΓΥΛ Αγίας Παρασκευής. Δύο διδακτικές ώρες γεμάτες αγάπη των παιδιών, μπάσκετ, συνεργασίες, χαμόγελα, πανηγυρισμό σε κάθε καλάθι. Πόσο όμορφο να επισκέπτομαι ένα ακόμη σχολείο και να συναντώ αθλητές και αθλήτριες του Τζάμπολ Αγάπης από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Να τρέχουν να με σφίξουν στην αγκαλιά τους που βρέθηκα στο σχολείο τους. Πως λοιπόν να μη τους προσφέρω το καλύτερο πρόγραμμα διδασκαλίας του Τζάμπολ Αγάπης!«

Ευχαριστούμε το διευθυντή κο Βασίλειο Γρηγορίου για την πρόσκληση, την υποδιευθύντρια κα Παναγιώτου Μάνθα και τον Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κο Νικόλαο Μαντζώρο.