ΝΕΑ

Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικής Περιόδου ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ 2023 – 2024

Μία γεμάτη χρονιά με «Τζάμπολ Αγάπης»!
Μία εκπαιδευτική περίοδος που ολοκληρώνεται με 3 μεγάλες γιορτές:

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον Εύοσμο με τα παιδιά μας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΚΑ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (κεντρική αρένα) με όλα τα παιδιά της Αττικής και της Κορίνθου.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Πικέρμι για τα παιδιά μας στην Ανατολική Αττική.


Πότε έφυγε όλη αυτή η χρονιά, γεμάτη με δράσεις ΣυνΕκπαίδευσης, στον Πειραιά, στη Γλυφάδα, στη Βούλα, στην Αγία Παρασκευή, στα Σπάτα, στο Πικέρμι, στην Κόρινθο, στη Θεσσαλονίκη. Γεμάτη με τόσες δράσεις διδασκαλίας στα σχολεία.

Μια χρονιά ξεχωριστή, με καινούργια δεδομένα, με νέες συνεργασίες, με νέες φιλίες, γεμάτη με μπάσκετ και αγάπη για τα παιδιά μας.

Πότε ήταν Σεπτέμβριος που συμμετείχαμε στην Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου και κάναμε και την εκδρομή στην Εύβοια με τα παιδιά των Σπάτων.
Πότε ήταν Οκτώβριος με το «Be Active 2023».
Πότε ήταν Νοέμβριος που συμμετείχαμε στο «2ο Nevronas FESTival» στο Γκάζι, μετά στο «Μαζί και στο Παιχνίδι» στο Ζάππειο, μετά στο φεστιβάλ άθλησης «Η ΜΑΝΗ», στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πότε ήταν Δεκέμβριος που συμμετείχαμε στο Open Agora στο ΚΠΙΣΝ, μετά δημιουργήθηκε το αφιέρωμα στο STAR CHANELL, η μεγάλη ημερίδα διδασκαλίας στη Χαλκίδα, η μεγάλη μας γιορτή για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη.
Πότε ήταν Ιανουάριος με τη μεγάλη γιορτή στο Πικέρμι.
Πότε ήταν Φεβρουάριος με τις δράσεις στη Λεωφόρο.
Πότε ήταν Μάρτιος με τη μεγάλη γιορτή στη Σαντορίνη και τη συμμετοχή μας στην ημερίδα του ΣΕΦ «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗ ΒΙΑ». Μετά με τη συμμετοχή μας και με την 3η πολυπληθέστερη ομάδα στο autism run 2024 στη Βούλα.


Πότε ήταν Απρίλιος με τη μεγάλη γιορτή των ΕΕΕΕΚ στο ΣΕΦ, με τη συμμετοχή μας στην ημερίδα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ» στο ΣΕΦ. Πότε ήταν η συμμετοχή μας στο «Voluntary Action 2024» όπου λάβαμε το Χρυσό Βραβείο Συμπερίληψης.
Πώς έτρεξε τόσο γρήγορα ο Μάιος με τη μεγάλη μας συμμετοχή στα 3 ΟΝ 3 του ΠΣΑΚΚ στη Νίκαια, στη Φυλή, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με τη μεγάλη βράβευση στα Fitness Awards 2024.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του προγράμματος Equall στην Κηφισιά και του UniquAll στη Νέα Σμύρνη και στα Πατήσια, για τη συνεργασία και για όλα τα παιδικά χαμόγελα που μοιράσαμε σε περισσότερες οικογένειες.


Σας ευχαριστούμε όλους, τους προπονητές τους εθελοντές, τους συνεργάτες που φρόντισαν να δημιουργήσουν δράσεις για τα παιδιά μας και ιδιαίτερα τους γονείς του «Τζάμπολ Αγάπης».

Αντίο Εκπαιδευτική περίοδος 2023 – 2024.

Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, για τα χαμόγελα όλων των παιδιών μας.
Θα ξεκουραστούμε για να επανέλθουμε με την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά 2024 – 2025, να είναι καλύτερη και πολύ δημιουργική!