ΝΕΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ για το ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ

Μία ακόμη τελετή λήξης για την εκπαιδευτική περίοδο της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του “Τζάμπολ Αγάπης”, πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πολλά χαμόγελα!

Με μια μεγάλη γιορτή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Τζάμπολ Αγάπης ολοκλήρωσε τη φετινή περίοδο διδασκαλίας, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Κατά τη διάρκεια της γιορτή πραγματοποιήθηκαν προσαρμοσμένοι αγώνες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, ασκήσεις ΣυνΕκπαίδευσης και τιμήθηκαν όλοι όσοι υποστήριξαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Ο Πρόεδρος του Τζάμπολ Αγάπης καλωσόρισε όλα τα τμήματα από την Αττική και την Κόρινθο.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Σεφ, η κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη βραβεύτηκε για την πενταετή προσφορά της προς τα παιδιά.

Το Τζάμπολ Αγάπης, πρόσφερε τιμητική διάκριση και στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στο γραφείο αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος διότι τα τελευταία δυο χρόνια, με δράσεις εθελοντισμού ενισχύει και στηρίζει το έργο του.
Τιμήθηκαν οι εθελοντές και η ομάδα Ρυθμικής Κίνησης Νέας Σμύρνη που πλαισίωσε τη γιορτή με χορευτικές επιδείξεις.

Ήταν ένα φαντασμαγορικό σόου με τις νεαρές αθλήτριες να κλέβουν τις εντυπώσεις από μικρούς και μεγάλους.
Το πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του Τζάμπολ Αγάπης αφορά τη ΣυνΕκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες ΑμεΑ . Αναπτύσσεται με τμήματα διδασκαλίας σε όλοι την Ελλάδα.
Το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος ευχαρίστησε τον κύριο Ιωάννη Τσουμπρή για το κοινωνικό έργο και επιτελεί και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις. Μία από αυτές ήταν και της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνας Τσιλιγκίρη.

Για την εκδήλωση η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε:
«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που το «Τζάμπολ Αγάπης» που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας συνεχώς γιγαντώνεται. Μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης μας ήταν η εύκολη πρόσβαση σε όλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κάτι που το έχουμε κάνει πράξη. Και χωρίς κανένα αποκλεισμό. Είμαστε αρκετά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αποδεικνύουν την κοινωνική ευθύνη και με κάθε τρόπο στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε είδους τέτοια προσπάθεια.
Αυτό που ξεκίνησε ως κάτι μοναδικό στους χώρους του ΣΕΦ, πλέον είναι θεσμός. Και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, στα ίδια τα παιδιά, αλλά και στον πρόεδρο και υπεύθυνο του «Τζάμπολ Αγάπης», Γιάννη Τσουμπρή για όλη την προσπάθεια.
Το ΣΕΦ αγκαλιάζει και θα συνεχίσει να αγκαλιάζει τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης».

Επίσης βραβευθήκαν όλοι οι εθελοντές και οι προπονητές, καθώς και όλα τα παιδιά τα οποία παρέλαβαν τιμητικό δίπλωμα.

Βράβευση πραγματοποιήθηκε σε όλους τους υποστηρικτές των δράσεων, στους διαιτητές του ΣΥΔΚΝΑ και στην ομάδα διάσωσης.

Καλό Καλοκαίρι σε όλες τις οικογένειες του Τζάμπολ Αγάπης!