ΝΕΑ

ΛΑΥΡΙΟ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ με τα παιδιά του ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ

Παρά το ότι τα λόγια είναι πολλές φορές φτωχά για να μιλήσουν για συναισθήματα, θέλουμε με τις λέξεις που ακολουθούν, να αναφερθούμε με πολύ συγκίνηση στα όσα ζήσαμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου.
Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την καλοσύνη και τη στήριξή προς τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης, από την ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου, η οποία μαζί με την ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού χάρισε τόσα χαμόγελα στις οικογένειες μας.
Οι στιγμές που τους πρόσφεραν και οι δύο ομάδες, έχουν τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο στη ζωή τους και στη εκπαιδευτική τους πορεία στο πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.
Είναι πολύτιμες στιγμές για όλους μας, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, να είμαστε κοντά σας, δίπλα σας στους αγωνιστικούς χώρους, να σας καμαρώνουμε και να σας θαυμάζουμε!

Όλοι οι άνθρωποι του Τζάμπολ Αγάπης, σας ευχαριστούμε για κάθε δευτερόλεπτο από όσα ζήσανε τα παιδιά μας.
Με την φιλοξενία σας, αναδείξατε τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης και πιστεύουμε πως σύντομα και άλλοι σύλλογοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.


Είμαστε βέβαιοι πως η κίνηση αυτή θα αποτελέσει έμπνευση και άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ να συμβάλουν θετικά στο εκπαιδευτικό μας έργο.
Παραμένουμε στη διάθεσή όλων για κάθε άλλη παρόμοια συνεργασία και προσφορά στα παιδιά της Ειδικής Αγωγής αλλά και για δράση ΣυνΕκπαίδευσης των παιδιών μας με παιδιά των ακαδημιών συλλόγων καλαθοσφαίρισης.