ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τζάμπολ Αγάπης Χαλανδρίου και Φ.Ο.Τ. Χαλανδρίου

Από το 2016, έχουμε χαράξει μια πορεία βασισμένη στη συμπερίληψη, την κοινωνική ένταξη και την αθλητική εξέλιξη των παιδιών που είναι μέλη του Τζάμπολ Αγάπης.

Μέσα από το εξειδικευμένο μας πρόγραμμα διδασκαλίας, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου όλα τα παιδιά – είτε είναι παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής είτε προέρχονται από Ακαδημίες Συλλόγων Καλαθοσφαίρισης – μπορούν να μοιραστούν την ίδια αγάπη για το μπάσκετ.



Το όραμά μας για μικτά τμήματα προπόνησης βασίζεται στη φιλοσοφία της συνύπαρξης και της αλληλοϋποστήριξης.

Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι η γέφυρα που ενώνει τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τις δυνατότητες τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις μπασκετικές τους δεξιότητες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσουν σχέσεις αλληλεγγύης.

Η συνεργασία μας με τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Τούφας Χαλανδρίου και τον Δήμο Χαλανδρίου αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένης συνύπαρξης στον χώρο του αθλητισμού. Μέσα από κοινές δράσεις και προπονήσεις, έχουμε καταφέρει να μεταδώσουμε το μήνυμα της συμπερίληψης και να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να λάμψουν στο γήπεδο.



Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τους γονείς, τα παιδιά, τους εθελοντές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Φ.Ο.Τ. Χαλανδρίου για τη συνεχή υποστήριξή τους. Χωρίς τη δική τους αφοσίωση και πίστη στο όραμά μας, η ανάπτυξη της ΣυνΕκπαίδευσης μέσω του μπάσκετ δεν θα ήταν δυνατή.

Από το 2016 έως σήμερα, το “Τζάμπολ Αγάπης” έχει εξελιχθεί σε έναν δυναμικό οργανισμό που προάγει την ισότητα στον αθλητισμό και ανοίγει νέους δρόμους για την κοινωνική ένταξη όλων των παιδιών. Με την υποστήριξη της κοινότητας, των συνεργατών μας και των αθλητικών φορέων, συνεχίζουμε με δύναμη, όραμα και αγάπη να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάθε παιδί που θέλει να γίνει μέρος αυτής της μοναδικής αθλητικής οικογένειας.