ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

27ο «Τζάμπολ Αγάπης»-Παμακάριστος

Το «Τζάμπολ Αγάπης» βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στην αρχή του 4ου χρόνου της πορείας του.

Σε αυτή τη νέα περίοδο, πραγματοποιήθηκε το 27ο παιχνίδι.

Ένα τελείως διαφορετικό ματς από όλα τα προηγούμενα, αφού για πρώτη φορά έπαιξαν ενήλικοι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Το 27ο «Τζάμπολ Αγάπης» πραγματοποιήθηκε χάρη στην μοναδική αγάπη των ανθρώπων, που βρίσκονται καθημερινά κοντά στα παιδιά του «Παμμακάριστου» Ιδρύματος για το παιδί.

Από όλες και όλους εκείνους που δίπλα σε αυτά τα εξαιρετικά παιδιά, που μοιράζονται τη δική τους περιπέτεια ζωής.

Το 27ο «Τζάμπολ Αγάπης» είναι η αρχή μίας νέας προσπάθειας που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας για «Συνεκπαίδευση».

Φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο, πόση μεγάλη χαρά μοιράστηκαν οι αθλητές-μαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, μαζί με όλα τα συμμετέχοντα εξαιρετικά «παιδιά» του Ιδρύματος «Η Παμμακάριστος».

Για μένα ήταν ένα ακόμη μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που ξεκίνησε το 2016 και συνεχίζεται μέχρι τις ημέρες μας.

Μίας προσπάθειας που στηρίζεται από πολλούς, άλλοτε πιο δυναμικά, άλλοτε λιγότερο αποφασιστικά. Εγώ, μαζί με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης», μαζί με τους γονείς των παιιδών, σας ευχαριστούμε όλους ανεξάρτητα της προσφοράς σας. Γιατί στην καρδιά των παιδιών με αυτισμό, όλοι σας είστε τα πιο αγαπημένα πρόσωπα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και η πορεία προς τη συνεκπαίδευση προχωράει.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους από το Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» και από το σχολείο της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, για τη δύναμη που μου δώσατε σήμερα. Ευχαριστώ τους μαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη για τη χορηγία του αθλητικού υλικού της καλαθοσφαίρισης προς τα παιδιά του ιδρύματος.

Η προσπάθεια συνεχίζεται.

Σας Ευχαριστώ

Ιωάννης Τσουμπρής

«Τζάμπολ Αγάπης»