ΝΕΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ v ΕΕΕΕΚ Σερρών & παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» σε κοινό εορταστικό αγώνα!

Άλλος ένας αγώνας του «Τζάμπολ Αγάπης» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 16:00 το απόγευμα.

Στο κλειστό βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. , τα παιδιά που συμμετέχουν στα προπονητικά τμήματα του «Τζάμπολ της Αγάπης», θα παίξουν μπάσκετ, μαζί με τα παιδιά του Παναθηναϊκού ASD και τα παιδιά του ειδικού σχολείου ΕΕΕΕΚ Σερρών.

Η έναρξη του παιχνιδιού ορίστηκε για τις 16:00 το απόγευμα *.

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ της Α1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ.

Αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας του ΕΕΕΕΚ Σερρών, που αποτελείται από 11 αθλητές και 4 συνοδούς, είναι ο γυμναστής και προπονητής τους  κος Μαυρουδής Μορφακίδης.

Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Σερρών έρχονται  με κοινή αποστολή –  παρέα με τους μπασκετικούς φίλους, τους μαθητές του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, που θα συμμετάσχουν στο 2ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά » Μάκης Δενδρινός «, του ιστορικού Πανιωνίου, με συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της Αττικής. (Πανιώνιος – Παναθηναϊκός  – Ολυμπιακός  – Περιστέρι – Μικτή Εθνική Νότου, Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και Εκπαιδευτήρια Δούκα)!

Τα ταλαντούχα παιδιά, προπονούνται εδώ και ένα τρίμηνο, δύο φορές την εβδομάδα με στοχευόμενο πρόγραμμα , αθλητικής βελτίωσης, συγχρόνως με την  σφυρηλάτηση της νοοτροπίας και της προσωπικότητάς τους, από τον κορυφαίο πολυνίκη – πολύπειρο, προπονητή και δάσκαλο Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο coach Αλεξανδρής θα συνοδεύσει και θα κοουτσάρει ο ίδιος την αντιπροσωπευτική ομάδα του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Την πρόσκληση και τη φιλοξενία των παιδιών έχουν αναλάβει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Γιάννης Τσουμπρής, εμπνευστής και δημιουργός του «Τζάμπολ της Αγάπης».

 *Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το συνδρομητικό κανάλι της cosmote t.v., και ο καλός μας φίλος ο Βασίλης Σκουντής, σε σχολιασμό του Βαγγέλη Αλεξανδρή, από κοινού θα ενθαρρύνουν και θα αναδείξουν τις προσπάθειές μας για δράσεις, που σηματοδοτούν τα όνειρα των παιδιών μας και μένουν χαραγμένες στη μνήμη τους για μια ζωή. 

 Με τη λήξη του παιγνιδιού, τα παιδιά θα περάσουν από τα αποδυτήρια της Ομάδας του Παναθηναϊκού, να φωτογραφηθούν με τους διάσημους παίκτες και προπονητές.

Αυτοί οι θρύλοι του Μπάσκετ, θα σκύψουν, θα αγκαλιάσουν τα παιδιά και θα τους προσφέρουν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο, την αγάπη τους!

Μια μοναδική εμπειρία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας, με πράξεις και έργα και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε τις δράσεις και τις συνεργασίες του «Τζάμπολ της Αγάπης»

Όλοι μαζί μπορούμε.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τα καλύτερα έρχονται.

Βασίλης Παραμανίδης – Γιάννης Τσουμπρής