ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

31o «Τζάμπολ Αγάπης» – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο 31oς αγώνας  «Tζάμπολ Αγάπης», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν».

Οικοδεσπότες ήταν τα παιδιά του Παλαιού Φαλήρου (τμήματα παιδικό-εφηβικής καλαθοσφαίρισης) και τα παιδιά του τμήματος της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ της Αγάπης»-ΑΜΚ.

Φιλοξενήθηκαν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Νομού Σερρών σε ένα αγώνα μπάσκετ, αλληλεγγύης, προσφοράς, συνεργασίας μεταξύ των παιδιών και των προπονητών.

Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί και την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το «Τζάμπολ της Αγάπης»-ΑΜΚ.

Την έναρξη του αγώνα πραγματοποίησε η αθλήτρια Αντωνία Δανούση, που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα Α1 των ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ανήκει στο προπονητικό επιτελείο του Παλαιού Φαλήρου, στην ακαδημία των μικρών κοριτσιών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτού, μετά από πολύ καιρό, είχαμε το συναίσθημα της χαράς με την  εισαγωγή στο «εκπαιδευτικό διπλό» και για κάποια παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης».

Το συντονισμό της δράσης πραγματοποίησαν οι εθελοντές προπονητές των ομάδων του «Τζάμπολ της Αγάπης»-ΑΜΚ, μαζί με τους ανθρώπους του ΕΕΕΕΚ Ν. Σερρών και του συλλόγου του Παλαιού Φαλήρου.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όλα τα συναισθήματα των παιδιών, αλλά και των ενηλίκων, που έζησαν από κοντά αυτό το παιχνίδι του 31ου «Τζάμπολ Αγάπης».

Σας ευχαριστώ όλους για τη προσφορά σας προς τα παιδιά μας.

Γιάννης Τσουμπρής

«Το Τζάμπολ της Αγάπης»-ΑΜΚ