ΝΕΑ

«Τζάμπολ Αγάπης» «Basket for Change»

Ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, καθώς κυλάει ο χρόνος, η προσπάθεια της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» του «Τζάμπολ της Αγάπης ™» συναντά νέους φίλους.

Είναι αυτοί που ολοκληρώνουν τον κύκλο «Σκέψεις – Λέξεις – Πράξεις» αγκαλιάζοντας τα παιδιά μας με κάθε θετικό τρόπο.
Μεταξύ αυτών και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Ντάκουρης, Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για θέματα οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φυλής.

Ο Βασίλης Ντάκουρης είναι ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του «Τζάμπολ Αγάπης ™». Είχαμε την τιμή να μας προσκαλέσει, αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και της δράσης «Basket For Change».

Παρουσιάσαμε σε Βέλγους συναδέλφους από τον φορέα «The Charity Game» και σε Ιταλούς συναδέλφους από τον φορέα «Basket Venafro» την πορεία του «Τζάμπολ Αγάπης ™» από το 2016 έως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης υπήρξε έντονο το κλίμα της συγκίνησης από τους Ευρωπαίους συναδέλφους. Μας τιμούν όλα τα λόγια και των δύο αποστολών για την ποιότητα της μεθοδολογίας μας.
Στη συνέχεια με τα παιδιά από τα τμήματα Νεανίδων και Εφήβων μας, παρουσιάσαμε μία προπόνηση ΣυνΕκπαίδευσης, μαζί με τους προπονητές του ΕΥΝΙΚΟΥ Γ.Σ.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και το προπονητικό επιτελείο για όλες τις πολύτιμες στιγμές που μοιραστήκαμε.
Ήταν το πρώτο βήμα και θα ακολουθήσουν και άλλα.
Σας ευχαριστούμε για όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *