ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

DRAGON SPIRIT 3on3 «Τζάμπολ Αγάπης ™»

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το «Τζάμπολ της Αγάπης™ » θα συμμετέχει στο 2ο τουρνουά μπάσκετ DRAGON SPIRIT 3on3 ,το Σάββατο 20/11/2021 στο ΔΑΚ ΠΛΑΤΩΝ !

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Νικαίας Αγ. Ι. Ρέντη, τη Διεύθυνση Αθλητισμού και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ! Επίσης, παράλληλα με την εκδήλωση θα διεξαχθεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ υπό την αιγίδα του 1ου ΕΠΑΛ ΝΙΚΑΙΑΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης) καθώς και λήψη δείγματος για εθελοντική δωρεά Μυελού των οστών από το σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ !

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και μικρά παιδιά από το «ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ ™» ! Θα παίξουν παιχνίδια «ΣυνΕκπαίδευσης» με 3 ΟΝ 3, όπου για κάθε παιδί μας, θα υπάρχουν 2 συμπαίκτες για την υποστήριξη της συμμετοχής του.

Στο τέλος, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε κάθε Σχολείο και Αθλητικό Σύλλογο που θα συμμετέχει θα δωρίσει από 10 μπάλες μπάσκετ!

Ευχαριστούμε όλη την καλαθοσφαιρική οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας, το σύλλογο παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Ιωνικού Ν. και τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την αγάπη τους προς τα παιδιά μας.