ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝΕΑ

«Ελλάδα Άνοιξη 2022»

1η Δράση Διδασκαλίας «ΣυνΕκπαίδευσης» – – «Ελλάδα Άνοιξη 2022» της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης™»

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (26 και 27/2/2022) σηματοδότησε την επανέναρξη του προγράμματος της «ΣυνΕκπαίδευσης» της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης™». ‘Ένα πρόγραμμα που ο καθηγητής Ιωάννης Τσουμπρής και το προπονητικό του επιτελείο έχουν αναπτύξει τα τελευταία 6 χρόνια και έχει λάβει την Ειδική Πιστοποίηση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ο 1ος κύκλος διδασκαλίας «Τζάμπολ Αγάπης™» – «Ελλάδα Άνοιξη 2022» πραγματοποιήθηκε:
Στη Λαμία, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Πρόσβασις» και της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.
• Στη Θεσσαλονίκη, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Εύοσμου και της καλαθοσφαιρικής «Ακαδημίας 10» του Νίκου Χατζηβρέττα.
• Στα Ιωάννινα, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, της «Μέριμνας» Ιωαννίνων και τα παιδιά της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας IBC.

Το «Τζάμπολ Αγάπης™» ευχαριστεί όλους τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έλαβαν μέρος στις προπονήσεις. Ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους εκπαιδευτικούς, που βοήθησαν τα παιδιά να γίνουν μία ομάδα μέσα στο γήπεδο:
Στη Λαμία, τους Γεωργία Ταξιάρχου, Γεωργία Καστάνη, Γεώργιο Στεργίου, Φώτη Πιτσιλώνη και Αθανάσιο Τζελέπη.
 Στη Θεσσαλονίκη, τους Νίκο Χατζηβρέττα και Ταϊτζόγλου Κλεόβουλο.
 Στα Ιωάννινα, τους Στέφανο Χαντζάρα, Ελένη Παπαδοπούλου, Χρήστο Θέμο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων υπεύθυνο αθλητισμού κο Χάρη Λαζάνη και τη Διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.

Επίσης, το «Τζάμπολ Αγάπης™» ευχαριστεί τους υποστηρικτές του προγράμματος «Τζάμπολ Αγάπης™» – «Ελλάδα Άνοιξη 2022»: Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την «Αναγέννηση και Πρόοδος» – ΑΜΚΕ, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Ιωαννίνων, τη «Νέα Οδός», το ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΟ» Θεσσαλονίκης.
Όλοι τους (γονείς συνεργάτες, εκπαιδευτικοί, εθελοντές, υποστηρικτές) με την πολύτιμη συνεισφορά τους, κάνουν το όραμα πραγματικότητα, το «Τζάμπολ Αγάπης™» να ταξιδέψει σε όλη τη Ελλάδα αγκαλιάζοντας τα παιδιά με αυτισμό και γενικότερα τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής.

«Τζάμπολ της Αγάπης» ΑΜΚΕ
www.tzampolagapis.gr

Οι δράσεις ΣυνΕκπαίδευσης του «Τζάμπολ Αγάπης» υλοποιούνται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα SNF RUN: 2022 FIRST RUN