ΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1ο camp από το «Τζάμπολ της Αγάπης™» με τη στήριξη του ΕΣΑΚΕ και του ΣΕΦ

Μεγάλη Εβδομάδα και το 1ο Camp Καλαθοσφαίρισης για παιδιά με αυτισμό από το «Τζάμπολ της Αγάπης» – ΑΜΚΕ είναι γεγονός με τη στήριξη του ΕΣΑΚΕ και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό που ήταν στις 2 Απριλίου ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών αφιέρωσε την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League στην κοινωνική ένταξη των παιδιών με αυτισμό. Οι πόντοι που σημειώθηκαν τη συγκεκριμένη αγωνιστική μετατράπηκαν σε ευρώ και προσφέρθηκαν για την υποστήριξη του Πασχαλινού Camp Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ο ΕΣΑΚΕ γι’ ακόμα μία φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, έκανε το χρέος του μαζί με τις ομάδες για έναν ιερό σκοπό και θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες ενέργειες, όπως την πρωτοβουλία από το «Τζάμπολ της Αγάπης» – ΑΜΚΕ.

Με την ευχή να δούμε πολλά χαμόγελα και τα παιδιά ν’ απολαύσουν το παιχνίδι μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του αγαπημένου μας αθλήματος, ο ΕΣΑΚΕ εύχεται κάθε επιτυχία στη διοργάνωση του 1ου Camp Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.