ΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πασχαλινό Camp 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ CAMP ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Πασχαλινό Camp της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης» με την υποστήριξη του ΕΣΑΚΕ και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Την 1η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης τα κορίτσια του Τζάμπολ Αγάπης προπονήθηκαν μαζί με τα κορίτσια του Ατρόμητου Πειραιά και τα Τζούνιορ μας με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Ευχαριστούμε τους νεαρές αθλήτριες, τους γονείς τους και τούς προπονητές τους για τη όμορφη αθλητική παρέα!

Τη 2η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης τα παιδιά μας προπονήθηκαν μαζί με την Αφροδίτη Κοσμά, διεθνή καλαθοσφαιρίστρια και πλέον προπονήτρια του μπάσκετ.

Στην 3η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης, είχαμε γενέθλια για τα 6 χρόνια του Τζάμπολ Αγάπης. Όλα τα παιδιά ευχήθηκαν για την πορεία της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καθηγητές της Ειδικής Αθλητικής Αγωγής και τους βοηθούς προπονητές μας, για την προσφορά τους και τη διδασκαλία τους προς τα παιδιά μας.

Ολοκληρώσαμε μία νέα δράση της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον ΕΣΑΚΕ , το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την εταιρία Gain Οffice,την εταιρία Hi Power και την εταιρία ΚΚinfotech για την αρωγή τους στην υλοποίηση του προγραμματισμού μας.

Επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την υλικοτεχνική υποδομή του camp.

Συνεχίζουμε στον 7ο χρόνο της πορείας μας, σε όλη την Ελλάδα.

Με την υποστήριξη των φορέων και εταιριών: