ΑΓΩΝΕΣΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

3 ΟΝ 3 Καρπενήσι Ευρυτανίας – Basketball Is Life

Το Τζάμπολ Αγάπης φιλοξενήθηκε για 3 ημέρες στο Καρπενήσι στο πλαίσιο της καλαθοσφαιρικής δράσης 3ΟΝ3 “Basketball is Life”.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 19-21 Αυγούστου 2022 στο γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου, με διοργανώτρια την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον ΟΠΑΣΤΕ Π.Ε. Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Συμμετείχαν συνολικά 19 ομάδες (11 στην κατηγορία ανδρών, 3 στην κατηγορία Γυμνασίου, 3 στην κατηγορία Λυκείου και 2 στην κατηγορία γυναικών).

Ο Ιωάννης Τσουμπρής ως Ιδρυτής του προγράμματος Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής «Τζάμπολ Αγάπης» συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα «ΠΑΡΕΑ B.C.», μαζί με τους Δημήτριο Κολλημένο, Σωτήριο Καλαμπάκα και Αθανάσιο Χουσιάδα.

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Τζάμπολ Αγάπης, ήταν η συμμετοχή του Μιχάλη Τσουμπρή, του παιδιού-έμπνευση για το «Τζάμπολ Αγάπης», που έδειξε μάλιστα και τις μπασκετικές ικανότητες στο Skill Challenge, ευστοχώντας και στα δυο σουτ που επιχείρησε, προσφέροντας έναν όμορφο τόνο στο φετινό τουρνουά.

Ο Ιωάννης Τσουμπρής ως ιδρυτής του Τζάμπολ Αγάπης και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού Φ.Α. είχε τη χαρά να απονείμει τα έπαθλα στις ομάδες των Γυμνασίων και των Λυκείων του 3ΟΝ3 Basketball is Life.

Το Δ.Σ. του Τζάμπολ Αγάπης ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού στο Καρπενήσι, για την εκτίμηση, τον σεβασμό, τη φιλία και τη φιλοξενία τους. Ιδιαίτερα όλο το επιτελείο της διοργάνωσης και τη «διπλή ψυχή» των αγώνων, την Head Coach Αικατερίνη Μπαλωμένου, τον αντιπρόεδρο Τ.Κ. Καρπενησίου & Φιλόλογο (MSc Εκπαίδευσης Ενήλικων) κο Δημήτριο Κολλημένο, καθώς και την καθηγήτρια Φ.Α. και προπονήτρια καλαθοσφαίρισης κα Δήμητρα Τσούμα.

Το πρώτο βήμα για την ενεργή παρουσία του προγράμματος Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής στην Ευρυτανία έγινε. Θα ακολουθήσουν και τα επόμενα.

Πηγές: panevrytaniki.wordpress.com και evrytaniasport.gr

Φωτογραφίες: Δημήτριος Κολλημένος