ΝΕΑ

Nevronas FESTival και Τζάμπολ Αγάπης

Μια ιδέα που γίνεται πράξη… Το 1ο Νevronas FESTival – Φεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης είναι γεγονός!

Από τις 28 έως και 30 Oκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα συναντηθούμε σε μια 3ήμερη Γιορτή Συμπερίληψης με θέατρο, μουσική, χορό, εκθέσεις, κινηματογράφο, εργαστήρια, ομιλίες, με στόχο να είμαστε όλοι εκεί, ανάπηροι και μη, για να δούμε, να ακούσουμε και να κουβεντιάσουμε πώς οι άνθρωποι με και χωρίς αναπηρία συνυπάρχουμε, δημιουργούμε και παίρνουμε χαρά, μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Εκεί θα είναι και το Τζάμπολ Αγάπης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022, το απόγευμα στις 18:30, ο Ιωάννης Τσουμπρής ως ιδρυτής του Τζάμπολ Αγάπης, θα μιλήσει στο Nevronas Talks: Άνθρωποι από το χώρο της αναπηρίας μοιράζονται με το κοινό εμπειρίες, γνώσεις, βιώματα, συναισθήματα (Αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ)

Σάββατο και Κυριακή πρωί από τις 10:00 έως στις 13:00, η μπασκέτα του Τζάμπολ Αγάπης περιμένει τα παιδιά για να πετύχουν τα δικά τους καλάθια. (Eξωτερικό Stage). Τα παιδιά θα υποδέχεται ο Ιωάννης Τσουμπρής το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η καθηγήτρια του Τζάμπολ Αγάπης κυρία Λία Σαμούρη θα έχει το ρόλο της προπονήτριας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο site του FESTival festival.nevronas.gr

Μείνετε συντονισμένοι στα online κανάλια του nevronas.gr:
Website: https://nevronas.gr
Facebook Page: https://www.facebook.com/www.nevronas.gr
Instagram: https://www.instagram.com/nevronas.gr
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCwM3lZ6Sw-B5JF7fpbm9T5Q
Twitter: https://twitter.com/nevronas