ΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ένα καλάθι για το χειροκρότημα όλων!

Πριν από 6 χρόνια, τα παιδιά των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ξεκίνησαν να συμμετέχουν στα πρώτα παιχνίδια του Τζάμπολ Αγάπης για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής του Πειραιά. Αυτά τα παιδιά ως έφηβοι πλέον, μαζί με τους προπονητές τους Μάνο Καλυβιανάκη και Γεώργιο Λειβάδη, δημιούργησαν τα πιο δυνατά δάκρυα χαράς και το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Στον αγώνα τους για το Πρωτάθλημα Εφήβων της Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής – eskana, ο Μιχάλης μας είχε την πρώτη του συμμετοχή και με τη συνεργασία αθλητών και προπονητών από τις δύο ομάδες, πέτυχε και το πρώτο του επίσημο καλάθι.

Ήταν τα δευτερόλεπτα που οι δύο ομάδες έγιναν μία και οι φίλαθλοι (γονείς και φίλοι των παιδιών) χειροκρότησαν μαζί ένα καλάθι. Ήταν τα δευτερόλεπτα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και που μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίζουμε την προσπάθεια της ΣυνΕκπαίδευσης.

Coaches και παιδιά σας ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε την Κατερίνα Διαμαντοπούλου που με τις φωτογραφίες της μας έδωσε την εικόνα των στιγμών. Ευχαριστούμε τους διαιτητές Αλιμπέρτης και Ναού καθώς και τη γιατρό μας την κυρία Αγγελική Δεληπρίμου που έχει στηρίξει δράσεις του «Τζάμπολ Αγάπης» με την παρουσία της.

Καλή συνέχεια και στους δύο συλλόγους που δημιουργούν, μέσα σε δύσκολες εποχές, νέους αθλητές με αγάπη στην καρδιά τους.

www.tzampolagapis.gr#ΜίαΜπάλαΜπάσκετΕνώνειΤαΠαιδιά#ΕιδικήΚαλαθοσφαιρικήΑγωγή#ΣυνΕκπαίδευση