ΝΕΑ

Τζάμπολ Αγάπης στο ΣΕΦ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Τζάμπολ Αγάπης στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αφορμή για την εκδήλωση, δόθηκε από την παρουσία των παιδιών του Τζάμπολ Αγάπης στους Πανελλήνιους Αγώνες των Special Olympics – Λουτράκι 2022.

Με αρκετά παιδιά και γονείς που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις για να μάθουν να παίζουν μπάσκετ με τη βοήθεια των προπονητών τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του Σταδίου βρέθηκαν και βραβεύθηκαν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου αλλά και ο αντιδήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά ο κος Ιωσήφ Βουράκης.

Άπαντες μετά το τέλος της εκδήλωσης έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Τζάμπολ Αγάπης στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

«Βραβείο στους πρωταθλητές ζωής!
Σήμερα βραβεύσαμε τους αθλητές του Τζάμπολ Αγάπης, για τη συμμετοχή τους στους πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas!
Τα παιδιά, που με την δύναμη και την θέλησή τους, μας αποδεικνύουν καθημερινά, ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο στα όνειρα.
Υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την ένταξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, σε μια ισότιμη κοινωνία που μας χώρα όλες και όλους.
– ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ.

«Είχα την χαρά και την τιμή να με βραβεύσει ο Πρόεδρος του Τζάμπολ Αγάπης, Γιάννης Τσουμπρής, για την προσφορά μου στα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης.
Σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, χαίρομαι που παρακολούθησα από κοντά τα παιδιά, τα οποία έπαιξαν μαζί με τους προπονητές τους και πήραν τα διπλώματα τους.»
– ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ.

Το ‘Τζάμπολ Αγάπης’ δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αστείρευτη αγάπη και διάθεση για προσφορά.
Απ’ το 2016 παρακολουθώ και με όποιον τρόπο χρειαστεί, συμμετέχω σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Η Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή βοηθά στο μέγιστο στην κοινωνικοποίηση και συνεκπαίδευση των παιδιών και ενηλίκων που είναι στο φάσμα του αυτισμού.
Οι δράσεις έχουν επεκταθεί, πλέον, σε πολλά μέρη της Ελλάδας!
Μπράβο στα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους.
Και φυσικά στην ψυχή όλων αυτών, τον Γιάννη Τσουμπρή!
Σας ευχαριστώ που με έχετε ‘επιλέξει’ για ‘συνοδοιπόρο’ σας!
– ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ.

«Είμαστε κοντά στο Τζάμπολ Αγάπης και ως Δήμος Πειραιά και ως ΟΠΑΝ σε αυτή την προσπάθεια της διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της δράσης» – ΙΩΣΗΦ ΒΟΥΡΑΚΗΣ

Φωτογραφικές Υπηρεσίες

Ν.Γ. Στάμου 25, ΤΚ 19010, Καλύβια
t: 6933419352 esports@foto-trexoume.gr
www.foto-trexoume.gr – facebook – flickr