ΑΓΩΝΕΣ

1η ΣυνΕκπαίδευση ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ Ραφήνας-Πικερμίου και Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι δράσεις της ΣυνΕκπαίδευσης του «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησαν για την εκπαιδευτική περίοδο 2022 – 2023.

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, 18 αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ.ΣΤΥΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ συναντήθηκαν στο κλειστό της Διώνης για Συνεκπαίδευση με τα χαμογελαστά και καλοπροαίρετα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Παιδιά από διαφορετικούς τόπους, άγνωστα μεταξύ τους, συνυπήρξαν λειτουργικά σε μια δράση μπάσκετ με σκοπό τη συμπερίληψη.

Παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης» και παιδιά αθλητές και αθλήτριες του μπάσκετ, μαζί με τους προπονητές αλλά και τους εθελοντές, έπαιξαν στο Κλειστό Γήπεδο της Διώνης έναν αγώνα με όχημα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Την δράση συντόνισε ο Ιωάννης Τσουμπρής. με τους τους προπονητές Αλεξία Κωνσταντινίδη, Ευαγγελία Παπαδήμα, Αφροδίτη Αργύρη και Παναγιώτη Χουλιαρά. Κοντά τους και οι εθελοντές και οι εθελόντριες του τμήματος «Τζάμπολ Αγάπης» της Ραφήνας-Πικερμίου.

Παρόντες ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, οι αντιδήμαρχοι Γεράσιμος Βουδούρης και Σπύρος Κάρλος, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του συλλόγου ”Διώνη” Παναγιώτης Χατζηνικολάου και ο γιατρός Χρήστος Νησωτάκης, μέλος του Δ.Σ,  ο Γιάννης Ρήγος που συμμετέχει ενεργά στο έργο του ΄”Τζάμπολ αγάπης” και η Αλεξάνδρα Συρογιάννη, ψυχή της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις στιγμές που χαρίσατε στα παιδιά μας.

Οι δράσεις ΣυνΕκπαίδευσης του «Τζάμπολ Αγάπης» υλοποιούνται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα SNF RUN: 2022 FIRST RUN.