VIDEOΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

Τζάμπολ Αγάπης και Αστεράκια Εξαρχείων

Γίνεται σε έναν αγώνα μπάσκετ να ζητωκραυγάζουμε για όλα τα καλάθια;


Γίνεται όλα τα παιδιά να αγκαλιάζονται σαν μία ομάδα;

Γίνεται!
Χάρη σε όλες και όλους εσάς που στηρίζετε το «Τζάμπολ Αγάπης»

Για να καμαρώνουμε ανάμεσα σε όλα τα παιδιά μας, τα πιο μεγάλα, να αγωνίζονται.

Για να νοιώθουμε πως μαζί τους σε ένα απόγευμα, ότι κατακτήσαμε το μεγαλύτερο τίτλο μπάσκετ του κόσμου. Τον τίτλο της Αγάπης κοντά σε αυτά τα παιδιά, σε αυτούς του γονείς, σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς, κοντά στους εθελοντές.
Βλέποντας τα μεγαλύτερα παιδιά μας, να κατακτούν κοινωνικές και αθλητικές νίκες μέσα από την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή, παίρνουμε δύναμη και για τα μικρότερα μας παιδιά, αυτά που ακολουθούν. Παίρνουμε δύναμη από το χαμόγελο τους, από το χαμόγελο των οικογενειών τους. Παίρνουμε ένα μοναδικό time out χαράς σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα ζωής.


Ευχαριστούμε εσάς που στεγάσατε το όραμα μας στον Πειραιά, στην Αττική, στην Κόρινθο, στους Μολάους, στη Θεσσαλονίκη, στην Σαντορίνη. Ευχαριστούμε εσάς που μας αγκαλιάσατε στα Ιωάννινα, στις Σέρρες, στην Πάτρα, στον Πύργο, στην Ερμούπολη, στη Ρόδο, στη Λαμία, στο Αγρίνιο και που μας ανοίγετε τα φτερά και σε άλλες πόλεις της χώρας μας. Εσάς που μας παρείχατε υλικά για την προπόνηση. Που μας δώσατε εμφανίσεις, που μας δώσατε την αναγνώριση και την θετική ενέργεια για να μεταφέρουμε το πνεύμα του Τζάμπολ Αγάπης και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
Συνεχίζουμε.
Με μία Μπάλα του Μπάσκετ να ενώνει Όλα τα Παιδιά!