ΝΕΑ

Τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» μαζί με τον Ολυμπιακό

Κυριακή 2 Απριλίου 2023. Μία ημέρα, της οποίας το απόγευμα θα μείνει για πάντα στη σκέψη μας ως μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ πάντοτε ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, αποδέχθηκε αμέσως την πρότασή του coach και ιδρυτή του «Τζάμπολ Αγάπης» Ιωάννη Τσουμπρή και υλοποίησε μία πρωτοποριακή δράση για τα χρονικά της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

   Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής και ΣυνΕκπαίδευσης από τα τμήματα διδασκαλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, της Αγίας Παρασκευής, της Ραφήνας/Πικερμίου, της Κορίνθου, της Γλυφάδας, συνόδευσαν του παίκτες του Ολυμπιακού και της Καρδίτσας κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

   Στη συνέχεια όλα τα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους δημιούργησαν μία υπέροχη κερκίδα και παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καρδίτσα.

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός – Καρδίτσα (02/04/23)

  Στη διάρκεια του ημιχρόνου η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βράβευσε τα 10 παιδιά που αποτελούν τα παλαιότερα μέλη της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής από το 2016.

   Ο coach Ιωάννης Τσουμπρής με την ιδιότητα του Προέδρου της ΑΜΚΕ ΤΖΑΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ δήλωσε:

         «Εκ μέρους όλων των οικογενειών των παιδιών μας, θέλω να ευχαριστήσω  την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ αλλά και την ΚΑΕ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για όσα κάνατε για εμάς. Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 χαρίσατε στα παιδιά μας ίσως τις καλύτερες αναμνήσεις της μέχρι σήμερα ζωής τους. Φαίνεται άλλωστε και στα πρόσωπά τους σε όλα τα βίντεο αλλά και στην συμπεριφορά και τη συνεργασία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της δράσης. Να είστε όλοι καλά και στο τέλος της περιόδου να έχετε επιτύχει όλους τους αγωνιστικούς σας στόχους, με υγεία και χαμόγελο. Είμαστε πάντοτε κοντά σας, στην προπονητική αίθουσα 10 κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Πηνελόπη Γιοβάνοβιτς που οργάνωσε από την αρχή ως το τέλος την άψογη φιλοξενία των παιδιών μας. Ευχαριστώ τους προπονητές μας και τους εθελοντές μας. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο πρόγραμμα της διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής».

Με τους παίκτες της Καρδίτσας

Η πορεία συνεχίζεται.

Με μία Μπάλα του Μπάσκετ να ενώνει όλα τα Παιδιά!