ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ταξιδεύει στη Θήβα.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το «Τζάμπολ Αγάπης» που θα συμμετέχει στη φετινή Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία με σύνθημα «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», που διοργανώνει και φέτος η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δομή Γέφυρα.


Αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 λοιπόν, από τις 10:00 έως τις 12:00 στη Θήβα με δύο δράσεις:

Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του Τζάμπολ Αγάπης σε παιδιά της Θήβας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του αγώνα ΣυνΕκπαίδευσης της αγωνιστικής ομάδας Νέων και Νεανίδων του Τζάμπολ Αγάπης με αθλητές και αθλήτριες της Θήβας.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας «Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος» σε συνεργασία με τον ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ και τον ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΑΣ, υποστηρίζοντας ενεργά την κοινωνικοποίηση των παιδιών, που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και το δικαίωμα τους στην ζωή και τον αθλητισμό.

Κοντά μας θα βρίσκονται και τα παιδιά από το Κ.Δ.Α.Π. ΘΗΒΑΣ το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΘΗΒΑΣ και τα ΚΥΔΩΝΑΚΙΑ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ευχαριστεί για την πρόσκληση και την τιμή αυτή, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κο Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας κο Ιωάννη Περγαντά.


«Με μία Μπάλα του Μπάσκετ να Ενώνει Όλα τα Παιδιά».