ΑΓΩΝΕΣΝΕΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

«Τζάμπολ Αγάπης» στο Ολυμπιακός-Meligkazi Καϊσέρι!

Ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα θα έχει το ματς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού με την Meligkazi Καϊσέρι, την Τετάρτη (1/11) στις 18:30, στην κεντρική αρένα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Θρύλου με την τουρκική ομάδα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης». Στο ημίχρονο οι αθλήτριες του «Τζάμπολ Αγάπης» θα παρουσιάσουν αγώνα Συνεκπαίδευσης με τις νεαρές αθλήτριες των «ερυθρόλευκων».

Οι υπεύθυνοι του «Τζάμπολ Αγάπης» στο κάλεσμά τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Ελάτε, να χειροκροτήσετε τα παιδιά μας και να υποστηρίξετε, με την αγορά του εισιτηρίου σας, το πρόγραμμα διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής».

Τα εισιτήρια διατίθενται, από την Παρασκευή (27/10):

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο και έως την έναρξη του ματς, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr) και μέσω της ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

Β) Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Γ) Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, την Τετάρτη (1/11) από τις 17:00 έως την έναρξη του ματς.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5€, 10€, 15€

*Λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της αναμέτρησης, για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και των διαρκείας του μπάσκετ Γυναικών ισχύει κουπόνι ενίσχυσης 2€.