ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

«ΣυνΕκπαίδευση» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Tην Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023,  το «Τζάμπολ Αγάπης» σε συνεργασία με τον Τομέα Φυσικής Αγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησαν δράση ΣυνΕκπαίδευσης στην καλαθοσφαίριση.

 Οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου και οι καθηγητές τους, υποδέχτηκαν τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του ΕΕΕΕΚ Πειραιά και του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Μαζί τους και η Αντιπρύτανης κα Ελένη Μήλιου.

Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν οι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Λινάρδος και ο Καθηγητής Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών κος Νίκος Κωστόπουλος.

Μαζί στη διοργάνωση βρέθηκαν και οι αθλητές της Εθνικής Ελλάδος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο που παρουσίασαν το άθλημα τους στα παιδιά.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία στην προσπάθειά μας, για την αθλητική συμπερίληψη των παιδιών της Ειδικής Αγωγής, το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου:

Κο Δανίτσα Δημήτριο (υπεύθυνο γραφείου φυσικής αγωγής ΓΠΑ) και

Κο Καλαντζή Παναγιώτη (ΚΦΑ και προπονητής Καλαθοσφαίρισης,  υπεύθυνο του προγράμματος).

Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολείων:

Κα Χατζηχαλεπλή Νίκη (ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας)

Κο Παναγιώτη Τζουβελέκη (ΕΕΕΕΚ Πειραιά)

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των ΕΕΕΕΚ που συνόδεψαν τα παιδιά:

Χριστοπούλου Μαρίνα, Τσούτση Βασιλική, Γκούμα Ηλιάνα, Παπαευαγγέλου Βιβή, Πίτση Ελισάβετ, Ψύλλα Σοφία, Ιωακειμίδου Βιβή, Τσαούση Ευγενία και Ιγνάτιο Καρανίκα.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και μαθήτριες των ΕΕΕΕΚ, τις οικογένειες των παιδιών και τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου.