ΝΕΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Μια γιορτή για όλα τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2024 στο κλειστό της Διώνης.

Έγινε ειδικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα Άρη Μπουράνη ο οποίος υπήρξε βασικός συντελεστής στη δημιουργία του συγκεκριμένου γηπέδου που σήμερα φιλοξενεί πολλές αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων και το Τζάμπολ Αγάπης. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους με τον ταχυδακτυλουργό- αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος.
Ακολούθησε η μπάντα του Λιμενικού Σώματος που παιάνισε γιορτινά τραγούδια, και τα παιδιά έκαναν έναν μεγάλο κύκλο, χορεύοντας γύρω τους.
Μίλησε προς τα παιδιά και τον κόσμο που κατέκλεισε το γήπεδο, ο Πρόεδρος του Τζάμπολ Αγάπης κύριος Ιωάννης Τσουμπρής,

Έγινε καλωσόρισμα για τη νέα χρονιά από τη νέα Δήμαρχο κα Δήμητρα Τσεβά, το Γ.Γ. του υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Άγγελο Κιούση.

Στη συνέχεια μίλησαν, ο πρώην Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

Το Τζάμπολ Αγάπης ευχαριστεί ιδιαίτερα την Υποπλοίαρχο Κέλλυ Μενελάου (υπεύθυνη Γραφείου Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος) και την Αλεξάνδρα Συρογιάννη (Προϊσταμένη Τμήματος Ελέγχου Ποιότητας Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης ΓΝΠΑ » Η Αγία Σοφία«), για όλη τους την θετική ενέργεια, την οργανωτική προσπάθεια και την αγάπη που δίνουν στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους:

ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ: Αντιναύαρχος Πανταζόγλου Αριστείδης
Δ/ΝΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Πλοίαρχος Μπουλακάκης Ευάγγελος
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Υποπλοίαρχος Μενελάου Καλλιόπη
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ: Υποπλοίαρχος Γιάννης Υλης

Αλλά να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εθελοντές μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αφιερώνουν την αφάπη τους και την υποστήριξή τους για το Τζάμπολ Αγάπης:

Αλεξανδράκη Λίλυ, Αλεξανδράκης Μάριος, Δαλμάρας Γιάννης, Δαλμάρας Πέτρος, Δρίβας Γιάννης, Κοκόλη Κατερίνα, Μενελάου Κέλλυ, Μπακοπούλου Κατερίνα, Νησωτάκης Χρήστος, Ρήγος Γιάννης, Φουσιάνη Σοφία.