ΑΓΩΝΕΣ

ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ και ΣυνΕκπαίδευση στα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Το Σάββατο 25 Μαίου 2024, αθλητές και αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του “Τζάμπολ Αγάπης” από την Αττική, θα συμμετέχουν μαζί με τους αθλητές του “Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ” σε δράση ΣυνΕκπαίδευσης.

Πιο αναλυτικά στο δελτίο τύπου του συλλόγου Γ.Σ. Βριλησσίων:

“Tο Διοικητικό Συμβούλιο, οι Αθλητές και οι Προπονητές του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ» διοργανώνουν σε συνεργασία με το «ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ», μία προπόνηση Συνεκπαίδευσης. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ μπορεί και ενώνει όλους τους ανθρώπους στον ίδιο σκοπό και ο Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ προετοιμάζει την καλύτερη δράση καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 25 Μαίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων, με ώρα έναρξης 11:00 το πρωί, υποδεχόμαστε το «Τζάμπολ Αγάπης» που ιδρύθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή με την έμπνευση του γιου του Μιχάλη ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο ξεκίνησε το 2016. www.tzampolagapis.gr

Τη φετινή όγδοη περίοδο της πορείας του, το πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε του 300 αθλητές και αθλήτριες, με τμήματα διδασκαλίας στην Αττική, στην Κόρινθο, στη Λακωνία, στη Θεσσαλονίκη και στις Κυκλάδες.

Οι αθλητές και οι προπονητές της Ακαδημίας μας Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ μαζί με αθλητές και αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Δήμο μας μια ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης στην καλαθοσφαίριση.

Με τη φιλοσοφία του «Τζάμπολ Αγάπης», ότι «Μία Μπάλα του Μπάσκετ Ενώνει Όλα τα Παιδιά», σας προσκαλούμε να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, όλα τα σχολεία και όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Βριλησσίων, να αγκαλιάσουν τη δράση μας.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν:

Ο Δήμος Βριλησσίων
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού
Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Νέας Γενιάς
Η Αντιδημαρχία Οικογενειακής Πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας και Το ΚΔΑΠαΜΕα ΚΡΙΚΟΣ
Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας

Ενώ μαζί μας θα βρεθούν μέλη των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών – Προπονητές και Επαγγελματίες Καλαθοσφαιριστές καθώς και ΣΥΛΛΟΓΟΣ EΘEΛONTΩΝ AIMOΔΟΤΩΝ KAI ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ “Н ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”. “

Σας περιμένουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των παιδιών!