ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ του ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ στα Fitness Awards 2024

O θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness βράβευσε το “Τζάμπολ Αγάπης”.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο Radisson Blu Park Hotel, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2024.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Fitness Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο και σε επίπεδο προϊόντων, events, r&d, marketing αλλά και influencers.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής.

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Alpha Pilates Systems, ΑLTERLIFE, ARLA FOODS HELLAS, ATHLESIS, Bausch & Lomb, BETTER PEOPLE SPORTSWEAR, Communication Lab, DESPORT PILATES STUDIOSΧΟΛΑΡΓΟΣ, Garmin, Gaze, HappyOnline | Sleed, Herbalife, Lexicon Software, LG, Luxurios Island Experience, Markoglou Stavros Fitness & Wellness Trainer, MATRIX FITNESS, Megafitness.gr, Move | Wellness Experience, NextGen Training & Wellness Club, Ostracon, Sanus Health & Fitness Boutique, THINKCRM, Training Room, Up Hellas, WaveMotion, WWW.FMH.GR, Δημήτρης Κουλούρης, ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Ε.Φ.Ε.Τ.), OMIΛΟΣ NORTH TRAINERS, Σταύρος Καλογιαννίδης Στερικλής, “Τζάμπολ Αγάπης” και Χριστίνα Βασιλειάδου – Νους εν Σώματι.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννας Μαρίας Παπίρη, Wellness Editor – Author, CoFounder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τι έχει αλλάξει στην εποχή μας; 3 βασικά σημεία που θα κάνουν τη διαφορά:

-1ο Ένα σημαντικό μερίδιο του πληθυσμού είναι πιο ευαισθητοποιημένο και ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και την ευημερία τους.

-2ο. Η εμφάνιση ασθενειών ως αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής και της κακής διατροφής όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις και η υψηλή αρτηριακή πίεση ωθούν τον πληθυσμό κάθε ηλικίας στα γυμναστήρια για να εξασφαλίσουν την ευεξία τους. Η πιο ευαίσθητες ηλικίες οι άνω των 40 ετών είναι και το ηλιακό γκρουπ που αναμένετε να αυξηθεί σημαντικά στους χώρους άσκησης και ευεξίας τα αμέσως επόμενα χρόνια. -3ο. Aρκετές κυβερνήσεις στην Ευρώπη έχουν σχέδια ή δημιουργούν για να συμβάλλουν μέσα από ειδικά προγράμματα στην ευζωία του πληθυσμού μέσω της άσκησης. Σύμφωνα με το fortunebusinessinsights.com το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς των club άσκησης και ευεξίας προβλέπεται να αυξηθεί από τα 112,17 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023 σε 202,78 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030, με CAGR 8,83%».

Στην συνέχεια, η Ευστρατία Τσίτσκαρη, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 24, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας:

«Λέγεται ότι η επανάληψη οδηγεί στη μάθηση ή στην ανία. Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, η επανάληψη σηματοδοτεί συνέπεια και αξία. Στην περίπτωση των Fitness Awards, που διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, υποδηλώνει τη σημασία που εύστοχα έχει αποκτήσει το fitness στην Ελλάδα αλλά και τη διορατικότητα της εταιρείας BOUSSIAS events, να το αναγνωρίσει και να δώσει στους πρεσβευτές του ένα βήμα προβολής των προσπαθειών τους και επιβράβευσης αυτών. Στη σημερινή τελετή θα παρουσιαστούν και θα τιμηθούν άνθρωποι και οργανισμοί που προβάλουν την άσκηση, τη διατροφή, την ευζωία και την υγεία. Η επιβράβευση των προσπαθειών τους εύχομαι να τους δώσει ώθηση να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, και αυτή με τη σειρά της να δώσει το απαραίτητο κίνητρο σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να βάλουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Η παρουσίαση των ιδεών και δράσεών τους, η επιβράβευση αυτών, θα δώσει έναυσμα σε άλλους επαγγελματίες στο χώρο του fitness, ενισχύοντας τη συνεργασία αλλά και τον υγιή, εποικοδομητικό ανταγωνισμό. Γιατί τελικά η υγεία και ευζωία του πληθυσμού είναι και θα πρέπει να παραμείνει υπόθεση όλων μας». Ακολούθησε η αναφώνηση του χαιρετισμού του Γιώργου Μαυρωτά, Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, ο οποίος ανέφερε: «Αθλητισμός δεν είναι μόνο η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο πρωταθλητισμός, οι διακρίσεις και τα ρεκόρ. Αθλητισμός είναι και οι μικρές αθλητικές αποδράσεις που πρέπει όλοι να βάλουμε στη ζωή μας. Και αυτό αφορά σε όλες τις ηλικίες: Από τα παιδία της προσχολικής ηλικίας ως τους συνταξιούχους. Ο ρόλος της φυσικής άσκησης δεν έχει να κάνει μόνο με την σωματική υγεία. Έχει να κάνει και με την ψυχική υγεία και την κοινωνικοποίηση των πολιτών, πράγματα που ουσιαστικά δίνουν ποιότητα στη ζωή μας. Τα Fitness Awards επιβραβεύουν όσους συμβάλλουν στο να αυξηθεί η φυσική άσκηση και ο αθλητισμός στη ζωή μας, σε διάφορους τομείς και με διάφορους τρόπους. Όλοι όμως είναι σημαντικοί γιατί ο καθένας με τον τρόπο του οδηγεί τους πολίτες στο να βάλουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό στη ζωή τους. Όταν ο αθλητισμός δίνει ποιότητα στη ζωή των πολιτών πρέπει ως Πολιτεία να τον προωθήσουμε σε κάθε του μορφή, ώστε να τον κάνουμε τρόπο ζωής. Με τον τρόπο αυτό, οι πολίτες, η κοινωνία και η χώρα μας θα βγει κερδισμένη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους βραβευόμενους, συγχαρητήρια σε όλους όσους βάζουν έστω και ένα λιθαράκι στο να αυξηθεί ο αθλητισμός στην κοινωνία μας». Στην συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, Πρόεδρος Ο.Σ.Ι.Γ.Ε, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε τις εξαιρετικές προόδους που έχουν σημειωθεί στο χώρο του Fitness. Τα Fitness Awards είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία σε όλες τις πτυχές του τομέα μας από τις υπηρεσίες και τους επαγγελματικούς χώρους μέχρι τα προϊόντα που έχουν αλλάξει την εμπειρία μας στην άσκηση και την ευεξία. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη σημαντική καθώς είχαμε πολλές καινοτομίες και πρωτοβουλίες που ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας στο κλάδο μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους συμμετέχοντες και τους βραβευόμενους για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Η συνεισφορά τους όχι μόνο προάγει υγεία την ευημερία αλλά εμπνέει και παρακινεί να επιδιώκουμε την αριστεία στο κλάδο». Χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 2024 ήταν η MATRIX που αποτελεί το εμπορικό brand της Johnson Health Tech, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής οργάνων γυμναστικής παγκοσμίως. Χορηγοί επικοινωνίας των Fitness Awards 2024 ήταν οι: Athletics Sports Magazine, fmh.gr, runningnews.gr, fitnesspulse.gr, runster.gr και irunmag.gr. Official Publications: Daily Fax. Στο site www.fitnessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης και φωτογραφίες της βραδιάς.