ΝΕΑ

Έναρξη του 4ου τμήματος του «Τζάμπολ της Αγάπης» με την υποστήριξη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 4ο τμήμα του «Τζάμπολ της Αγάπης», ξεκίνησε τις προπονήσεις του, στο βοηθητικό γήπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Μία ακόμη υπέροχη ομάδα παιδιών, αθλητών της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής,  δημιουργείται για το «Τζάμπολ της Αγάπης», με την αρωγή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στο άρτια εξοπλισμένο βοηθητικό γήπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κάθε Παρασκευή, θα πραγματοποιείται δομημένη προπόνηση ατομικής τεχνικής στα βασικά του μπάσκετ.

Την έναρξη αυτού του τμήματος, προετοίμασαν από κοινού με συντονισμένες ενέργειες, η Μαντώ Ψαλλιδάκου (Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με Αυτισμό του Πειραιά), η Πένυ Γιοβάνοβιτς (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης) και ο Γιάννης Τσουμπρής με το «Τζάμπολ της Αγάπης».

All-focus

Όπως είναι η πάγια τακτική όλων των τμημάτων του «Τζάμπολ της Αγάπης», η στελέχωση του τμήματος με παιδιά Ειδικής Αγωγής, πραγματοποιείται σταδιακά. Για τη λειτουργία και αυτού του τμήματος, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο, έχει η συμμετοχή των εθελοντών διδασκαλίας.

All-focus

Η αθλητική μας οικογένεια του «Τζάμπολ της Αγάπης» μεγαλώνει.

Μαζί της αυξάνεται και η ευθύνη απέναντι σε γονείς και παιδιά, για να προσφέρουμε μέσα από τη διδασκαλία του μπάσκετ, τα ομορφότερα συναισθήματα χαράς και κοινωνικοποίησης.

Γιάννης Τσουμπρής

«Τζάμπολ της Αγάπης» – Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή