ΝΕΑ

Έναρξη του 3ου τμήματος «Τζάμπολ Αγάπης», με την υποστήριξη του ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Το τρίτο τμήμα του «Τζάμπολ Αγάπης», με την υποστήριξη του ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ξεκίνησε τις προπονήσεις του.

Μία ακόμη υπέροχη ομάδα παιδιών ξεκίνησε την πορεία της στη διδασκαλία της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης».

Το πολύ όμορφο στάδιο «Σοφία Μπεφόν», φιλοξενεί τα παιδιά μας κάθε Σάββατο. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, πραγματοποιείται δομημένη προπόνηση ατομικής τεχνικής στα βασικά του μπάσκετ.

Το πλάνο της προπόνησης επιμελείται ο καθηγητής φυσικής αγωγής Ιωάννης Τσουμπρής, με την εκπαιδευτική αρωγή του καθηγητή φυσικής αγωγής Παναγιώτη Συριόπουλου και της παιδαγωγικής-αθλητικής καθοδήγησης της Ιωάννας Παπαθεοδώρου (αθλήτρια του μπάσκετ στις Εσπερίδες Καλλιθέας).

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ευχαριστεί το σύλλογο του Παλαιού Φαλήρου για την πολύτιμη προσφορά του προς τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το συντονιστή των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης Παλαιού Φαλήρου, τον προπονητή Μάριο Γούναρη για τη συμβολή του στον λειτουργικό προγραμματισμό του τμήματος.

Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει, η χαρά των παιδιών γίνεται για μία ακόμη φορά, η δύναμή μας για καλύτερη συνέχεια στις προσπάθειες μας.

Γιάννης Τσουμπρής

«Τζάμπολ Αγάπης» – Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή