ΝΕΑ

«Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή» – IBC

Ημερίδα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης» στα Ιωάννινα!

   Πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων, 6 Ιανουαρίου 2020, στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, η ημερίδα διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης».

   Σε συνεργασία με την καλαθοσφαιρική ομάδα του IBC και του τμήματος καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, διοργανώθηκε μία υποδειγματική προπόνηση για τα παιδιά των Ιωαννίνων.

  Εκ μέρους της ομάδας του IBC, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής μπάσκετ, ο coach Στέφανος Χαντζάρας και ο ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης», o καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής μπάσκετ, ο coach Γιάννης Τσουμπρής, δίδαξαν στα παιδιά την αγάπη για το μπάσκετ.

  Τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, από την πρώτη στιγμή, (όπως συμβαίνει πάντοτε!), άνοιξαν την αγκαλιά τους στην πορτοκαλί μπάλα.  Με την καθοδήγηση των προπονητών, σύμφωνα και με τη μεθοδολογία του «Τζάμπολ Αγάπης», έμαθαν τα βασικά στην τεχνική του σουτ, την έννοια της αυτοσυγκέντρωσης, της συνεργασίας με το συμπαίκτη.

  Τα παιδιά που συμμετείχαν με όλη τους την ψυχή, διασκέδασαν πετυχαίνοντας πολλά καλάθια, δέχθηκαν το χειροκρότημα των γονέων τους και όλα μαζί συμφώνησαν με μία φωνή: «Μπάσκετ» το άθλημα που μας ενώνει, χωρίς διακρίσεις, όλοι μαζί μία ομάδα, με τη πορτοκαλί μπάλα να μας κάνει φίλους-συμπαίκτες της ζωής μας.

  Η ημερίδα έκλεισε με μία συνάντηση-ενημέρωση των γονέων για τα οφέλη της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής και ανταλλαγή απόψεων για τη συνέχεια της διδασκαλίας των παιδιών. 

  Ήταν ένα πρώτο σημαντικό βήμα για το «Τζάμπολ της Αγάπης» στην Ηπειρώτικη πόλη των Ιωαννίνων! Θα γίνουν προσπάθειες να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, όπως άλλωστε πλέον συμβαίνει στην έδρα του «Τζάμπολ της Αγάπης-ΑΜΚ» στον Πειραιά.

   Το «Τζάμπολ Αγάπης» ευχαριστεί θερμά, τον coach Στέφανο Χαντζάρα, τον πρόεδρο Γεώργιο Ζάραγκα και τη διοίκηση του  IBC για τη φιλοξενία, τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων κο Θέμο και τον κο Λεοντίου ως μέλος του συλλόγου γονέων και όλες τις οικογένειες των παιδιών για τη παρουσία τους στο γήπεδο.