ΝΕΑ

Η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου στο «Τζάμπολ Αγάπης»

Μία εκδήλωση με πολύ αγάπη πραγματοποιήθηκε για την «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή».


Στο πλαίσιο των δράσεων για τα 5 Χρόνια του «Τζάμπολ Αγάπης», μία αντιπροσωπευτική ομάδα των παιδιών μας, φιλοξένησε την Υφυπουργό κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου (Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).


Ήταν για όλα τα παιδιά ένα όμορφο πρωινό γεμάτο μπάσκετ. Μαζί με την κυρία Μιχαηλίδου αλλά και τον οικοδεσπότη Δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου τον κύριο Γιάννη Φωστηρόπουλο, παίξαμε με τα βασικά της καλαθοσφαίρισης.


Μοιραστήκαμε συναισθήματα αγάπης και ομαδικής άθλησης.


Γίναμε μία κοινή ομάδα, καταργώντας για μία ακόμη φορά κάθε διαφορετικότητα. Αναδείξαμε τη δυναμική που διαθέτουν τα παιδιά του αυτιστικού φάσματος. Βάλαμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια που συμβαίνει αυτόν τον μήνα του Απριλίου 2021. Για να κάνουμε περισσότερο ορατή την προσπάθεια των οικογενειών μας.

Η Υφυπουργός μίλησε για τις στιγμές αυτές:

«Σήμερα έπαιξα μπάσκετ με την καλύτερη παρέα! Τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης μου έκαναν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μου τα 5 χρόνια που η ομάδα τους παίζει, μαθαίνει, διασκεδάζει και κοινωνικοποιείται μέσα από τον αθλητισμό. Πίσω από αυτά τα φωτεινά παιδιά με τα μεγάλα χαμόγελα και το απόθεμα αγάπης, ο προπονητής τους Γιάννης Τσουμπρής (Tsoumpris John), μπασκετμπολίστας με μεγάλες διακρίσεις. Η μεγαλύτερη από όλες όμως είναι η προσφορά του στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και την αυθόρμητη άκρως αθλητική συμμετοχή του. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας αφύπνισης για τον αυτισμό. Σας περιμένουμε όλους μέχρι τις 6 Μαΐου να κάνετε δωρεάν εγγραφή, να αθληθείτε μαζί μας και να γίνεται κομμάτι του παζλ στο Race For Autism Gr
! «


Σβήσαμε μαζί τη φετινή χρονιά το κεράκι της τούρτας μας και ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά!

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δήλωσε:

«Παίξαμε μπάσκετ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου με τα παιδιά του Τζάμπολ Αγάπης που γιόρτασαν πέντε χρόνια παιχνιδιού και την Δόμνα Μιχαηλίδου, αρμόδια Υφυπουργό για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή των παιδιών κ. Γιάννη Τσουμπρή για την πολύχρονη προσφορά του στα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας αφύπνισης για τον αυτισμό, αλλά η προσπάθεια για ίσες ευκαιρίες και κοινωνική ένταξη των παιδιών με αυτισμό πρέπει να είναι καθημερινή.
«


Ήταν μία αρχή αυτή η συνάντηση. Πιστεύουμε σε ανάλογη συνέχεια για τις προσπάθειες του προγράμματος του «Τζάμπολ Αγάπης». Για τις οικογένειες της Αττικής αλλά και όλων των γεωγραφικών περιοχών που αγκαλιάζουν τη μεθοδολογία μας.


Ευχαριστούμε κάθε άνθρωπο, από το περιβάλλον της Υφυπουργού, του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του ΑΟΠΦ για την προετοιμασία και την άψογη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» για τη ζωντανή παρουσίαση της εκδήλωσης.


Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο!


Ιωάννης Τσουμπρής
«Τζάμπολ Αγάπης»