ΝΕΑ

2016 – 2021 «5 χρόνια Τζάμπολ Αγάπης»

Μέσα από τη καρδιά ενός πατέρα, που μεγαλώνει ένα παιδί με νοητική υστέρηση και αυτισμό, μέσα από το συναίσθημα ενός προπονητή καλαθοσφαίρισης που δημιούργησε βήμα-βήμα την «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή», μέσα από το μυαλό ενός εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής που στοχεύει στη «Συνεκπαίδευση»…

ένα «Ευχαριστώ» για κάθε άνθρωπο που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια.

Πέρασαν 5 χρόνια από εκείνο το απόγευμα της 20ης Απριλίου 2016, που τα σωματεία του Πορφύρα, του Φοίνικα Πειραιά, του Ερμή Πειραιά και του Πειραϊκού Συνδέσμου, έπαιξαν μαζί μπάσκετ για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με Αυτισμό του Πειραιά.

Η πορεία συνεχίστηκε για 34 αγώνες του «Τζάμπολ Αγάπης» έως το πρώτο κύμα του Covid-19. Δείτε εδώ όλα τα παιχνίδια μας στην επιλογή «ΑΓΩΝΕΣ».

Στην συνέχεια αυτών των ετών, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με συλλόγους, τμήματα διδασκαλίας με συλλόγους καλαθοσφαίρισης, σε πόλεις της Ελλάδας. Παίξαμε μπάσκετ με παιδιά στα Ειδικά Σχολεία. Δημιουργήσαμε το «Βιβλίο της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής».

Τυπώσαμε το 1ο μας ημερολόγιο. Όλα αυτά και πολλά άλλα, σε συνεργασία με χορηγούς και υποστηρικτές μας.

Συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, ακούραστα την πορεία μας, έχοντας πάντα την αγκαλιά μας ανοικτή για κάθε συνεργασία.

Ευχαριστούμε κάθε εθελοντή και εθελόντρια που στήριξε και στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ευχαριστούμε κάθε ξεχωριστό άνθρωπο που έβαλε το λιθαράκι του για την προβολή του έργου μας από κάθε πόστο, ως εκπαιδευτικός, ως διαιτητής-τρια, ως παίκτης και παίκτρια του μπάσκετ, ως παράγοντας του μπάσκετ, ως προπονητής και προπονήτρια, ως δημόσιος και ιδιωτικός φορέας.