ΑΓΩΝΕΣ

34o «Τζάμπολ Αγάπης» στη Νίκαια!

Μία νέα «ζεστή» ανθρώπινη αγκαλιά για τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, άνοιξε στη Νίκαια αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020.

Το 34ο «Τζάμπολ Αγάπης» πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σελεπίτσαρι. Σε ρόλο οικοδεσπότη ήταν τα κορίτσια των αναπτυξιακών τμημάτων της γυναικείας καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού Νίκαιας.

Ημερολογιακά αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε το πρώτο του 2020 αλλά ταυτόχρονα ήταν το τέταρτο για τη φετινή περίοδο.

Τα νεαρά κορίτσια του Ιωνικού, ήταν οι καλύτερες συμπαίκτριες των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης». Μοιράστηκαν τις στιγμές του αγώνα μαζί με τα παιδιά και φυσικά όλο το θερμό χειροκρότημα από τους γονείς τους.

Ο βραδιά ξεκίνησε με τη καθιερωμένη κοινή δράση «Δίνω τη μπάλα στο διπλανό μου», κατά την οποία όλα τα παιδιά μοιράζονται τη μπάλα του μπάσκετ και την υπόσχεση ότι θα αγωνιστούν με αγάπη για το μπάσκετ!

Στη συνέχεια ακολούθησε το Ειδικό μέρος της προθέρμανσης για όλα τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης», η γνωριμία με το καλάθι και το χώρο που αγωνίζονται. Καθορίστηκε η αγωνιστική σειρά των σουτέρ και χωρίστηκαν τα κορίτσια του Ιωνικού στις δύο υποστηρικτικές ομάδες του αγώνα.

Την έναρξη του παιχνιδιού πραγματοποίησε με το εναρκτήριο τζάμπολ, η προπονήτρια μας η Ιωάννα Παπαθεοδώρου.

Τα χαμόγελα της επιτυχίας κάθε καλαθιού, ήταν για μία ακόμη φορά η καλύτερη επιβράβευση για τους προπονητές της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, οι οποίοι κάθε εβδομάδα, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τα παιδιά μας. H αγκαλιά των παιδιών αποτελεί την πιο δυνατή επιβεβαίωση της αγάπης τους και της εκτίμησης τους για κάθε προσπάθεια μας.

Το «Τζάμπολ της Αγάπης- ΑΜΚ» ευχαριστεί θερμά, την πρωτεργάτρια αυτής της διοργάνωσης, την προπονήτρια Σεβίνα Κοντοδιού, που μαζί με όλους τους ανθρώπους του Ιωνικού προσέφεραν αυτές τις όμορφες αθλητικές στιγμές σε όλα τα παιδιά!

Για την ιστορία των αγώνων της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής, κρατήθηκε για πρώτη φορά σκορ στο παιχνίδι, με τα καλάθια των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης» να μετρούν για 1 , 2 και 3 πόντους ανάλογα από την απόσταση από το καλάθι!

Ένα ακόμη μεγάλο «Ευχαριστώ» στις νεαρές αθλήτριες που συνεργάστηκαν με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης», στις οικογένειες των παιδιών και στους εθελοντές προπονητές-τριες!

Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού , με την ομάδα του Ιωνικού wbc. Σε λίγο καιρό και πάλι μαζί για περισσότερα καλάθια!

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο άλμπουμ της σελίδας του «Τζάμπολ Αγάπης» στο Facebook !


Σας Ευχαριστώ για την Αγάπη σας και για την Υποστήριξή σας, στη δύσκολη αλλά όμορφη προσπάθεια της ζωής μας.

Γιάννης Τσουμπρής