ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Υποστήριξη από τον Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ», πραγματοποιήθηκε η τελετή υποστήριξης των δράσεων του «Τζάμπολ της Αγάπης». Ανήμερα της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο ‘ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» και ο φιλανθρωπικός σύλλογος Ανθρωπιστικός Πυρήνας Ελπίδα (Α.Π.ΕΛ.) προσέφεραν τη δική τους αγάπη όπου υπάρχει ανάγκη.

Η Γενική Διευθύντρια του σχολείου κα Αλεξάνδρα Παυλάκη, ο Γενικός Διευθυντής κος Εμμανουήλ Σκυβαλάκης, ο Οικονομικός Διευθυντής κος Γεώργιος Σκυβαλάκης και ο Πρόεδρος του Α.Π.ΕΛ. καθηγητής Θεολογίας κος Θεοχάρης Κατσής, αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά το «Τζάμπολ Αγάπης» . Κοντά τους το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων, οι γονείς και οι μαθητές και μαθήτριες, που ετοίμασαν μία πολύ όμορφη γιορτή.

Την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή εκπροσώπησαν, ο καθηγητής Φ. Αγωγής και ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης», ο Ιωάννης Τσουμπρής και η Ειδική Παιδαγωγός και Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό Πειραιά, η κυρία Αδαμαντία Ψαλλιδάκου.

«Το Τζάμπολ της Αγάπης» ξεκίνησε το 2016 με τον πρώτο του αγώνα για το σχολείο των παιδιών με αυτισμό Πειραιά και αποτελεί ένα από τα εκπαιδευτήρια που εντάσσονται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για το μπάσκετ των ξεχωριστών μας παιδιών.

Κοντά μας βρίσκονται υπέροχοι άνθρωποι, οι οποίοι μας δίνουν τη δύναμη για τη συνέχεια της πορείας μας.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την αγάπη σας προς τα παιδιά μας.