ΑΓΩΝΕΣΝΕΑ

Τζάμπολ Αγάπης – Αστεράκια Εξαρχείων

Το «Τζάμπολ της Αγάπης™» πάει στα Εξάρχεια για να συναντήσει τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ του Α.Ο. Αστέρας – Υπεροχής Εξαρχείων!


«Ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς για το σωματείο μας και τη γειτονιά μας , θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ στις 12:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη.
Ο Α.Ο Αστέρας-Υπεροχή Εξαρχείων και τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ , τμήμα Καλαθοσφαίρισης – Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας» , έδωσαν πάσα στο Τζάμπολ Αγάπης , και ήταν θέμα χρόνου να βρεθούμε όλοι μαζί για μια μεγάλη γιορτή και πολλά καλάθια. Συντροφιά μας , σε αυτό το ξεχωριστό Τζάμπολ Αγάπης, επαγγελματίες και διεθνείς αθλητές καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο , να μας παρουσιάσουν τα μυστικά του αθλήματος.
Ένας αγώνας , μια γιορτή υπέρ της διαφορετικότητας , μια μπασκετική γιορτή τυπικών και μη τυπικών αθλητών.»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image.png


Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τα προγράμματα προπόνησης- εκπαίδευσης αθλητών με νοητική υστέρηση, αθλητών στο φάσμα του αυτισμού και έναν αγώνα επίδειξης επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών «μπάσκετ με αμαξίδιο».
Καλούμε το φίλαθλο κοινό , να γνωρίσει και να ανακαλύψει τις προσαρμογές στην εκγύμναση των ΑΜΕΑ .


🏀Μέσα από τις κατάλληλες και στοχευμένες προσαρμογές , δίνεται η δυνατότητα σε όλους και όλες ανεξαιρέτως να αποκτήσουν και να μοιραστούν αθλητικές εμπειρίες, να συνεργαστούν, να απολαύσουν το παιχνίδι.
Η αναπηρία, η διαφορετικότητα, δεν είναι τροχοπέδη στην ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό.
🏀Τα εμπόδια υπάρχουν , μόνο όταν τα βλέπεις…
Ευχαριστούμε το Γιάννη Τσουμπρή και το Χρήστο Μαρτσάκη που έκαναν accept στο challenge.
Μα πάνω απ’ όλα γιατί μοιραζόμαστε κοινό ενδιαφέρον και ανησυχίες για τα ΑΜΕΑ, διεκδικώντας ίσο χώρο στην κοινωνία για τους συνανθρώπους μας.