ΝΕΑ

«Τζάμπολ Αγάπης» Ανασκόπηση 2021 – 2022

     Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του «Τζάμπολ Αγάπης».
    Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μέσα από την ηρεμία των διακοπών, οδηγούμε την σκέψη μας  στο «Τζάμπολ Αγάπης» και τις αναμνήσεις των δράσεων για την σχολική περίοδο 2021 – 2022.
    Οι αναμνήσεις ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο του 2021. Μία νέα σχολική περίοδος άρχισε  με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά σε σχέση με την πανδημία. Προσδοκία μας ήταν ότι η εκπαιδευτική διαδικασία της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής™» θα ήταν απρόσκοπτη. Έτσι και έγινε! Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε την πορεία των δράσεων για αυτούς τους μήνες, από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

1.        Για άλλη μία φορά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άνοιξε την αγκαλιά του στα παιδιά και τις οικογένειες του «Τζάμπολ Αγάπης». Κάθε Σαββατοκύριακο σε 6 προπονητικές ώρες διδασκαλίας τα παιδιά μας προπονήθηκαν και πάλι στα μυστικά του μπάσκετ και προετοιμάστηκαν για την Συνεκπαίδευση τους με άλλα παιδιά.
    Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά την Διευθύντρια του Σ.Ε.Φ., την κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη και όλο το προσωπικό του Σταδίου για την συνεργασία τους.

2.        Ξεκίνησαν  οι διαδικασίες για την κρατική πιστοποίηση του «Τζάμπολ Αγάπης» ως φορέα πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας με Πανελλήνια Δράση.

3.        Μία κοινή αντιπροσωπεία παιδιών από τα τμήματά μας στο Παλαιό Φάληρο και στη Δάφνη έπαιξε μπάσκετ στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» στον Άγιο Δημήτριο. Ευχαριστούμε τη Δήμαρχο κυρία Μαρία Ανδρούτσου και τον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής, κύριο Σπήλιο Διαβολίτση,  τα παιδιά της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, του Κρόνου, του ΚΕΘΕΑ Ορίζοντες, για τα πολλά καλάθια που πετύχαμε και τις ανθρώπινες αθλητικές στιγμές που μοιραστήκαμε.

4.        Πραγματοποιήθηκε η προπονητική ημερίδα της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής™» του «Τζάμπολ Αγάπης» για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής Κορινθίας.  Ευχαριστούμε για την υποστήριξη στην διοργάνωση αυτή, τη διευθύντρια του σχολείου, κυρία Παναγιώτα Τσάκωνα, τον πρόεδρο  του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κύριο Νίκο Καμπά , την πρόεδρο του σωματείου «Φάσμα», κυρία Ελένη Ζερβού, την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κυρία Γεωργία Στροφυλλιά , τον γονέα Ευάγγελο Καρατζά που πάντα υποστηρίζει θερμά το πρόγραμμά μας και βέβαια τον προπονητή καλαθοσφαίρισης κύριο Δημήτριο Καρπούζο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

1.        Δεχθήκαμε την πρώτη επίσκεψη μας για την φετινή περίοδο, από τον καλαθοσφαιριστή της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον κύριο Κώστα  Παπανικολάου. Ως πρεσβευτής του προγράμματος «One Team» της Euro League, μίλησε στα παιδιά για το μπάσκετ και τα ενθάρρυνε να συνεχίσουν την προσπάθεια!

2.        Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και της δράσης «Basket For Change», παρουσιάσαμε σε Βέλγους συναδέλφους από τον φορέα «The Charity Game» και σε Ιταλούς συναδέλφους από τον φορέα «Basket Venafro» την πορεία του «Τζάμπολ Αγάπης ™» από το 2016 έως σήμερα. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως από τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή Βασίλης Ντάκουρη, Ειδικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για θέματα οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης και προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φυλής.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021

1.        Συμμετείχαμε κατόπιν προσκλήσεως από το σύλλογο παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του Ιωνικού Νικαίας, στο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 on 3 Dragon Spirit. στο Δ.Α.Κ. ΠΛΑΤΩΝ .
Αντιπροσωπευτική ομάδα παιδιών από την ακαδημία της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής™» των τμημάτων του Σ.Ε.Φ. συμμετείχε σε Συνεκπαίδευση μαζί με νεαρούς αθλητές των δημοτικών σχολείων της Νίκαιας και με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη που πρόσφερε αθλητικό υλικό στο «Τζάμπολ Αγάπης» !
Ευχαριστούμε τον Κώστα Αλεξανδρίδη και την Πόπη Λαουτάρη, από το σύλλογο με τους βετεράνους αθλητές του Ιωνικού Νίκαιας, που μας προσκάλεσαν!

2.        Τα κορίτσια του «Τζάμπολ Αγάπης» υποδέχτηκαν τα κορίτσια από το σύλλογο του Διαγόρα Ρόδου, στο Σ.Ε.Φ. και συμμετείχαν σε προπόνηση Συνεκπαίδευσης. Ευχαριστούμε τις προπονήτριες από τη Ρόδο, κυρίες Γεωργία Βελούδου και Ευτυχία Φωφώ για την επίσκεψη τους!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

1.        Συμμετείχαμε στις αθλητικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ευχαριστούμε τον συντονιστή των αθλητικών δράσεων τυ ΚΠΙΣΝ κο Θεόδωρο Δαβιώτη για την πρόσκληση.

Στο πλαίσιο της δράσης «Γνωρίζω την Αναπηρία μέσω του Αθλητισμού που διοργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, τα παιδιά μας έζησαν αθλητικές στιγμές Συνεκπαίδευσης αλλά και ο Πρόεδρος του «Τζάμπολ Αγάπης» ήταν συνομιλητής στην ημερίδα του ΚΠΙΣΝ Τεχνολογία και αθλητισμός βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Το τμήμα των κοριτσιών μας παρουσίασε εορταστική χορευτική ρουτίνα, την οποία προετοίμασε με την δασκάλα χορού την κα Ηλέκτρα Βενετσάνου.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται, μπάλα και εσωτερικός χώρος


Ευχαριστούμε τον κο Παναγιώτη Κουλουβάρη – Επίκουρο Καθηγητής Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ – ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», Επιστημονικό Υπεύθυνο  Sports Excellence για την τιμή να συμμετέχουμε στις δραστηριότητες αυτές.

2.        Πραγματοποιήσαμε για το τμήμα μας στην Δάφνη, προπονητική ημερίδα Συνεκπαίδευσης μαζί με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου Α.Ο. Δάφνης. Ευχαριστούμε τον δημοτικό σύμβουλο κο Ιωάννη Τζιβελέκα, τον πρόεδρο του Α.Ο. Δάφνης κο Κωνσταντίνο Τζιβελέκα και την κυρία Κλειώ Λιναράκη  για αυτή τη δράση.

3.        Πραγματοποιήσαμε μία ακόμη δράση Συνεκπαίδευσης για τα κορίτσια μας, με το σύλλογο καλαθοσφαίρισης γυναικών ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στην Καλλιθέα.

4.        Με ιδιαίτερη χαρά μας γνωστοποιήθηκε ότι ο πρώτος αγώνας δρόμου της χρονιάς, το Fisrt Run του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, θα ήταν αφιερωμένος στην ανάδειξη του έργου του «Τζάμπολ Αγάπης» και της υποστήριξης του.

5.        Πραγματοποιήσαμε  εκπαιδευτική ημερίδα διδασκαλίας στην «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή ™» για τους προπονητές της Α.Σ. «Εξέλιξης» στο Eurohoops Dome στην Κηφισιά. Η ημερίδα αυτή σηματοδότησε και την έναρξη του νέου τμήματος διδασκαλίας μας στην βόρεια Αττική. Ευχαριστούμε τον Θεόδωρο Παπαλουκά για την υποστήριξη του.

6.        Διοργανώσαμε μαζί με την Α.Ε. Σαντορίνης, προπόνηση Συνεκπαίδευσης  στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ της Θήρας! Συμμετείχαν παιδιά από τα Ειδικά σχολεία του νησιού.
Ευχαριστούμε τον πρόεδτο του συλλόγου τον κο Βαλάντη Βλαβιανό και την κυρία Κανάκη Φωτεινή διευθύντρια του Ειδι, Δημ. Σχολείου και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων κο Ιωάννη Κουλέλη για τη συνεργασία.

7.        Τα τμήματα του «Τζάμπολ Αγάπης» του Σ.Ε.Φ. φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου και παρακολούθησαν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ. Ευχαριστούμε την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και την κυρία Πηνελόπη Γιοβάνοβιτς για την πρόσκληση.

8. Παρακολουθήσαμε έναν από τους ωραιότερους αγώνες μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων κορασίδων Φιλοθεη Μαγουλας Α.Ο. και Προφήτη Ηλία με την συμμετοχή παιδιών από το Τζάμπολ Αγάπης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΑΜΕΑ. Ο αγώνας των κορασίδων με την συμμετοχή παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, που μετείχαν στις πεντάδες των ομάδων ως ισότιμοι αθλητές στην κανονική διάρκεια του αγώνα και μάλιστα σκόραραν από δύο καλάθια ο καθένας ήταν ένα μάθημα ζωής για όλους μας. Συγχαρητήρια στην Φιλοθεη Μαγουλας Α.Ο. για την πρωτοβουλία, στην ομάδα του Προφήτη Ηλία για την συμμετοχή, τους προπονητές Μαρίνα Καραπαναγιώτη και Αθανάσιο Μπούτα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

1.        Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή παρουσίαση-μάθημα,  για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Σπάρτης, για το «Τζάμπολ Αγάπης™» και την «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή ™» . Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές και τον διευθυντή του τμήματος κο Αθανάσιο Στρίγγα για τη δράση αυτή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2022

1.        Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Ειδική Πιστοποίηση της Ελληνικής Δημοκρατίας για το έργο του «Τζάμπολ της Αγάπης™» ως φορέα παροχής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας.

2.        Ο Πρόεδρος του «Τζάμπολ Αγάπης» κος Ιωάννης Τσουμπρής, φιλοξενείται στο διαδικτυακό ραδιόφωνο «La Famiglia Sports». Παρουσιάζει στον Ανδρέα Κωλλέτη το όραμα και την πορεία μας από το 2016 έως σήμερα.

3.        Ο Νικόλας Τζαβάρας από την ΕΡΤ- OpenMind και o Νίκος Παγίδας από το nevronas.gr, φιλοξενούν τον Γιάννη Τσουμπρή και συνομιλούν για το «Τζάμπολ Αγάπης» ! Συνομιλητής και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

4.        Πραγματοποιούνται οι πρώτες δράσεις Συνεκπαίδευσης για την Επαρχία:
•        Στη Λαμία, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Πρόσβασις» και της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.
• Στη Θεσσαλονίκη, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων του Εύοσμου και της καλαθοσφαιρικής «Ακαδημίας 10» του Νίκου Χατζηβρέττα.
•   Στα Ιωάννινα, για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων, της «Μέριμνας» Ιωαννίνων και τα παιδιά της καλαθοσφαιρικής ακαδημίας IBC.

 Ευχαριστούμε όλους του συνεργάτες μας στα αντίστοιχα τμήματα του «Τζάμπολ Αγάπης» σε κάθε πόλη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2022

1.        Πραγματοποιήσαμε την πρώτη προπόνηση Συνεκπαίδευσης του ΕΕΕΕΚ Πύργου με τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ  Πύργου Πελοποννήσου. Ο Δήμαρχος Πύργου κος Τάκης Αντωνακόπουλος στήριξε την εκδήλωση , παραχωρώντας  την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την προπόνηση. Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κα Αγγελική Πετρόγιανη,  τον διευθυντή του 3ου λυκείου Πύργου κο Αντώνη Σπανό τον Αντιδήμαρχος Παιδείας, κος Γιάννη Πλεμμένο, την Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ  κα Αγαθή Ρηγοπούλου.

2.        Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αποφάσισε ως διοργανώτρια αρχή των Κ.Α.Ε. που διοργανώνει το πρωτάθλημα μπάσκετ ης Α1 επαγγελματικής κατηγορίας της Ελλάδας, να αφιερώσει την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην «Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή» του «Τζάμπολ Αγάπης».

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

1.        Παρουσιάσαμε την μεθοδολογία και τη φιλοσοφία του «Τζάμπολ Αγάπης» στην Εθνική Αθλητική Ακαδημία «Vasili Levski» της  Σόφιας, στην Βουλγαρία. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος S.H.E.L.L.

2.        Τη Μεγάλη Εβδομάδα πραγματοποιήθηκε  το 1ο Camp Καλαθοσφαίρισης για παιδιά με αυτισμό από το «Τζάμπολ της Αγάπης» – ΑΜΚΕ , με τη στήριξη του ΕΣΑΚΕ και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

3.        Μία ακόμη δράση Συνεκπαίδευσης για τα κορίτσια μας Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πάλι μαζί με κορίτσια από το αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του Διαγόρα Ρόδου.
4.        Το «Τζάμπολ Αγάπης» και οι προπονητές του, αναλαμβάνουν τη διδασκαλία των παιδιών του προγράμματος UniquALL στην Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

ΜΑΙΟΣ 2022

1.        Συνδιοργανώσαμε γιορτή της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» στο κλειστό γυμναστήριο του Λόφου Στρέφη στα Εξάρχεια. Μαζί με τα «Αστεράκια» του συλλόγου Υπεροχή – Α.Ο΄. Αστέρας Εξαρχείων  και επίλεκτους διεθνείς αθλητές καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.
2.        Φιλοξενήσαμε στο Σ.Ε.Φ. τους μεταπτυχιακούς σπουδαστές του τμήματος Διοίκησης Αθλητισμού ΑμεΑ, του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου. Παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην διδασκαλία των παιδιών και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα από τον ιδρυτή του Τζάμπολ Αγάπης, κο Ιωάννη Τσουμπρή.
3.        Συνδιοργανώσαμε στην Γλυφάδα μεγάλη γιορτή Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής. Μαζί με τον σύλλογο της Ευρυάλης Γλυφάδας, τα κορίτσια του «Τζάμπολ Αγάπης», με τους ανθρώπους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και του  Συλλόγου ΑμεΑ «Εν πλω» . Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ευρυάλης κο Μυλωνά Στέλιο, τον υπεύθυνο ακαδημιών κο Τασιόπουλο Γρηγόριο. Τον κο Δημήτριο Μαζαράκη και τον κο Αντώνη Γλύκα από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και όλους ΄όσους βοήθησαν σε αυτή την γιορτή.

4.        Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή του «Τζάμπολ Αγάπης» παρουσιάστηκε σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Η δράση έγινε στην πόλη της Κατερίνης και συμμετείχαν  τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του συλλόγου της Κατερίνης  Α.Γ.Ε.Π. 2011 / Α.Κ.Ε.Π. 2015. Ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Προέδρου του Σ.Ε.Π.Κ. κου Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του «Τζάμπολ Αγάπης» κου Ιωάννη Τσουμπρής ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ.
5.        Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στα νέα τμήματα του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου σε συνεργασία με το σύλλογο της Α.Ε. Πικερμίου.
6.        Ξεκινήσαμε πιλοτικό πρόγραμμα προπονήσεων για τους έφηβους της στέγης Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Π. Φαλήρου με τη Νέα Σμύρνη.
7.        Ταξιδεύουμε στο Αθλητικό Λύκειο του Μοντοσάνι της Ρουμανίας, όπου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS S.H.E.L.L. παρουσιάσαμε τη φιλοσοφία του «Τζάμπολ Αγάπης» και θέσαμε τις βάσεις για τη συνεργασία της επόμενης σχολικής περιόδου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

Ολοκληρώσαμε τη σχολική χρονιά:

Α. Για το ΕΕΕΕΚ Πειραιά, όπου πραγματοποιήσαμε μία ημερίδα διδασκαλίας και παράλληλα σε συνεργασία με τον Εκπ. Οργ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, παραδώσαμε αθλητικό υλικό για το μάθημα γυμναστικής του σχολείου.

Β. Διοργανώσαμε μία μεγάλη καλαθοσφαιρική γιορτή για τα παιδιά των Ειδικών Σχολείων παιδιών με αυτισμό, του Αιγάλεω και της Πεντέλης.

Γ.  Συμμετείχαμε στην ετήσια γιορτή καλαθοσφαίρισης της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κο Κίμωνα Γκιουλιστάνη, τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Μακρυγιάννη, τον β αντιπρόεδρο κο Κιοσσέ Ανδρέα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. τον κο Κωνσταντίνο Φραγκούλη, τον κο Γεώργιο Νικολάκη, τον κο Αθανάσιο Λίγγο, τον κο Νικόλαο Στεργίου, τον κο Χαράλαμπο Λιβιεράτο τον κο Αλέξανδρο Παπαχρήστου και την Θεοδοσία Κανδύλη.

  Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους συλλόγους ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΕΚΑΛΗΣ και Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για την συμπερίληψη παιδιών του ¨Τζάμπολ Αγάπης στις προπονήσεις των συλλόγων τους. Τους προπονητ΄ές Καραγάνη Παναγιώτη, Βουζούλια Κωνσταντίνο, Αντρέα Ντρε Αντρέα Βήχο, Γιαννικάκη Άρη, Ευάγγελο Πρινέα, Γεώργιο Λειβάδη, για την διαμόρφωση των προπονήσεων τους προς όφελος της Συνεκπαίδευσης.

Όλο το επιτελείο του «Τζάμπολ Αγάπης» έκλεισε την χρονιά με εορταστικές προπονήσεις για τα τμήματα του Σ.Ε.Φ. , τα τμήματα της Ραφήνας-Πικερμίου, της Κορίνθου, της Κηφισίας, της Νέας Σμύρνης, της Θεσσαλονίκης.

  Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές της προσπάθειας. Θα είμαστε και πάλι κοντά σας από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2022, ώστε η επόμενη σχολική περίοδος να είναι ακόμη καλύτερη για τα παιδιά της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» του «Τζάμπολ Αγάπης».

      Η προσπάθεια για τη συμμετοχή των παιδιών της Ειδικής Αγωγής στον αθλητισμό είναι συνεχής. Συνεχίζουμε για το στόχο της Συνεκπαίδευσης όλων των παιδιών, με κατάργηση κάθε διαφορετικότητας.

Με εκτίμηση,

                Ιωάννης Τσουμπρής
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
Πρόεδρος & Ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης» – Γονέας παιδιού με Αυτισμό.