ΝΕΑ

Έναρξη αγώνων για τη φετινή περίοδο με Παλαιό Φάληρο!

Ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 το πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» για τα φετινά Χριστούγεννα που θα είναι και ο πρώτος αγώνας για τη φετινή περίοδο!

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» και ώρα 12:30, τα παιδιά του τμήματος «Τζάμπολ Αγάπης» του Παλαιού Φαλήρου, θα συμμετέχουν σε έναν κοινό αγώνα μπάσκετ, μαζί με τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Σερρών και της ακαδημίας του Παλαιού Φαλήρου.

Ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου, φιλοξενεί σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής. Για την ομάδα αυτή, είναι η πρώτη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ειδικής Προπόνησης του «Τζάμπολ της Αγάπης» και η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει αγώνα μπάσκετ Ειδικής Αγωγής!

Οι οικογένειες του «Τζάμπολ Αγάπης» – τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Ιδιαίτερα τον υπεύθυνο συντονιστή των ακαδημιών κο Γούναρη Μάριο, που βρίσκεται κάθε φορά, κάθε Σάββατο, στις προπονήσεις μας και κοντά στα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να χειροκροτήσετε όλα τα παιδιά για την κοινή τους προσπάθεια, με μία μπάλα του μπάσκετ!

Αυτό το παιχνίδι θα είναι η αρχή για τη φετινή εορταστική περίοδο.

Θα ακολουθήσουν μέχρι την αλλαγή του χρόνου άλλα δύο παιχνίδια, ένα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός-ASD και ένα τον Πήγασο Κορυδαλλού.

Οι δράσεις του «Τζάμπολ Αγάπης» θα συνεχιστούν με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2020.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί άλλες πέντε διοργανώσεις για αυτούς τους μήνες.

Με την αγάπη όλων και περισσότερων ανθρώπων που αγκαλιάζουν την Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή του «Τζάμπολ της Αγάπης» δρομολογείται η σύσταση νέων προπονητικών τμημάτων και νέων αγώνων!

Η προσπάθεια συνεχίζεται λοιπόν, με πολύ αγάπη για όλα τα παιδιά !